Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyű dolgok történtek! Képtelen vagyok ezen túl lépni, mit csinálhatnék?
10: Én is utálom az erőszak minden formáját, de ezzel hogy oldanánk meg az árvízvédelmet? :D Pont, hogy növelnénk a vízszintet.
Kérdező: Tényleg keress fel szakembert, ő tud segíteni, illetve civil szervezetet (pl. Nane), ahol sorstársakkal találkozhatsz. Ezzel a féreggel meg szakíts meg minden kapcsolatot.
Kisgyerekként is ért bántalmazás?
Őszintén szólva rohadtul nem tudlak sajnálni. Te választottál egy agresszív állatot egy normális srác helyett, és ne mond, hogy nem látszott elsőre, mert mindig látszik, csak mindig bedőltök az első pár kedves szónak aztán nem láttok a rózsaszín ködtől.
Egyébként mond el a szüleidnek mi a helyzet, ők tudnak neked segíteni.
"NEM látszott rajta, egy nagyon türelmes és nyugodt fiú volt, egészen 7-8 hónapig:("
Bocs az ilyen meséket én nem veszem be. Bunkó kellett, most megkaptad egyszerű a szituáció.
És tényleg ezt a szüleiddel beszéld meg, ha szükség van rá ők tudnak neked pszichológust is keresni.
megoldanánk vhogy. Az ilyen férgeknek, meg akik gyermekeket bántalmaznak, nem jár kegyelem.
Kérdező. Biztos van családsegítő központ (az mhol van) és bár nem családon belül történt, ott sztem segítenek majd h hová tudsz fordulni
Raszokott a gyerek valamilyen cuccra aminek a mellékhatása az agresszív viselkedés .....
En ossze szednem a haverokat a helyedben es R beszelgetés rendeznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!