Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szörnyű dolgok történtek!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörnyű dolgok történtek! Képtelen vagyok ezen túl lépni, mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, első nap szerelmem, 1év, közös nyaralás, rengeteg közös program, és a szüleim imádják őt, ahogy az ő szülei is engem. Voltak veszekedések, hol nem? Viszont már egy ideje eldurvultak. Eléggé durván bánt velem, sokszor sírtam amit gyűlöl..főleg ha oktalannak tartja. Azt mondta megöl, felcibált a lépcsőn, megrugdosott, és szétpofozott.. nem bírom feldolgozni.. Tudom mi lenne a helyes, de 8 hónapig tökéletes volt az egész.. minden este sírva alszom el, talán önsajnáltatás is.. eszembe jut a sok ütés, bántalmazás, és úgyérzem nem tudok, nem akarok így élni.. képtelenség:( mit tegyek?
2014. márc. 15. 21:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Az egyik idősebb barátjának elmeséltem, de semmit nem szólt:( Ennyit érek bárkinek is ?:( levegőnek nézte az egészet..
2014. márc. 15. 21:16
 12/20 anonim ***** válasza:
a legelső és legfontosabb teendőd az, hogy beszéld meg anyukáddal vagy apukáddal akiben jobban bízol! Mert ha nem beszéled ezt ki magadból egy örök seb lesz a lelkeden ami soha nem fog meggyógyulni. Túl fiatal vagy még ehhez. Mindenképpen oszd meg valaki olyan FELNŐTTEL!!!! akiben megbízol! Vagy menj egy pszichológushoz ő is tud segíteni, ha a szüleidnek nem szeretnéd bemártani a volt pasid!
2014. márc. 15. 21:26
 13/20 anonim ***** válasza:

10: Én is utálom az erőszak minden formáját, de ezzel hogy oldanánk meg az árvízvédelmet? :D Pont, hogy növelnénk a vízszintet.

Kérdező: Tényleg keress fel szakembert, ő tud segíteni, illetve civil szervezetet (pl. Nane), ahol sorstársakkal találkozhatsz. Ezzel a féreggel meg szakíts meg minden kapcsolatot.

Kisgyerekként is ért bántalmazás?

2014. márc. 15. 21:30
 14/20 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva rohadtul nem tudlak sajnálni. Te választottál egy agresszív állatot egy normális srác helyett, és ne mond, hogy nem látszott elsőre, mert mindig látszik, csak mindig bedőltök az első pár kedves szónak aztán nem láttok a rózsaszín ködtől.

Egyébként mond el a szüleidnek mi a helyzet, ők tudnak neked segíteni.

2014. márc. 15. 21:31
 15/20 A kérdező kommentje:
NEM látszott rajta, egy nagyon türelmes és nyugodt fiú volt, egészen 7-8 hónapig:(
2014. márc. 15. 21:33
 16/20 anonim ***** válasza:

"NEM látszott rajta, egy nagyon türelmes és nyugodt fiú volt, egészen 7-8 hónapig:("

Bocs az ilyen meséket én nem veszem be. Bunkó kellett, most megkaptad egyszerű a szituáció.

És tényleg ezt a szüleiddel beszéld meg, ha szükség van rá ők tudnak neked pszichológust is keresni.

2014. márc. 15. 21:36
 17/20 Költőnő? ***** válasza:

megoldanánk vhogy. Az ilyen férgeknek, meg akik gyermekeket bántalmaznak, nem jár kegyelem.

Kérdező. Biztos van családsegítő központ (az mhol van) és bár nem családon belül történt, ott sztem segítenek majd h hová tudsz fordulni

2014. márc. 15. 21:37
 18/20 A kérdező kommentje:
Ne oktass már ki légyszíves, igen is teljesen más volt, nem tudtam h ez lesz! szerinted olyan könnyű h elhagyom és kész?! Félreismertem, megalázott, de közbe meg félévig a legnagyobb támaszom volt..
2014. márc. 15. 21:45
 19/20 anonim ***** válasza:

Raszokott a gyerek valamilyen cuccra aminek a mellékhatása az agresszív viselkedés .....

En ossze szednem a haverokat a helyedben es R beszelgetés rendeznék.

2014. márc. 16. 01:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Figyi szerintem egy olyan 'férfi' aki bánt egy nőt az nem férfi, ha bánt téged akkor az mind1 hogy 8 hónap vagy 8 év ha bánt akkor már nem szeret, hogy lehet egy nőt megütni még ha felhúzza az agyunkat
2014. márc. 16. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!