Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek mennyire számít a külső (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Lehet hogy nem egyszer feltették ezt a kérdést... Nem baj...
Szóval, ha egy srác odamenne hozzátok ismerkedni (legyen ez akárhol) megítélitek a külső alaján, és inkább minnél hamarabb lerázzátok, szóra se méltatjátok, vagy szívesen megismerkedtek vele akár barátságból, ahogy alakul... Ezt inkább a 20 évesek kőrében kérdem
Az attól függ, mennyire csúnya. Amúgy a csúnya pasiknak is van esélyük nálam, ha ezen kívül kedvesek, intelligensek és jó fejek. Életem legnagyobb szerelme egy csúnya és kopaszodó pasas volt. De nem érdekelt hogy csúnya, mert a többi "része" lenyűgöző volt. És egy tanács: ha véletlenül csúnya vagy, akkor ne úgy ismerkedj, hogy leszólítasz egy ismeretlent, hanem járj olyan helyekre, ahol előbb, mint ismerős, barát tudsz nőket megismerni, mert ha megismernek, utána már nem fogja őket érdekelni a külső. (magyarul ne adj esélyt arra, hogy a külsőd alapján ítéljenek meg) 23/L
2014. márc. 14. 21:57
3/16 A kérdező kommentje:
Igen.. Nekem is ez a véleményem 1-es.. De most kiváncsi vagyok az ő válaszukra is :)
2014. márc. 14. 21:59
4/16 anonim válasza:
Mindenkinek más az ízlése. Nekem alapjáraton az számít, hogy igényes, ápolt legyen. Ha férfiasan, csinosan öltözködik, látszik hogy foglalkozik magával, értelmesen néz ki, akkor onnan már az számít, hogy megfog-e valami benne.
2014. márc. 14. 22:00
5/16 anonim válasza:
Nalam a kulso nem szamit ;)
18L
2014. márc. 14. 22:13
6/16 anonim válasza:
Nekem a külső nem számít, örülnék neki hogy ha egy fiú odajönne hozám ismerkedni.
2014. márc. 14. 22:23
7/16 anonim válasza:
Akinek nem inge ne vegye magára(!), de a mostani 20 körüli (és főleg alatti) nők/lányoknál két esetben van esélyed: vagy pénzed van, vagy jó külsőd. Ha komoly párkapcsolatot akarsz, akkor utóbbi mellé dukál a jó belső is (humor, intelligencia stb.) Elég nyersen kifejezve mindenki a maga súlycsoportjából választ, 9-es a 9-essel, 1-es az 1-essel. Valamiért néha ez a dolog felborul, ha szerencséd van veled is megtörténhet. De amúgy mondjon bárki bármit is, én hiszek a külső megfog, belső megtart közhelyben, aki csúnya, az sajnos nagy valószínűséggel megszívja, vagy beletörődik és alacsonyabbra helyezi a lécet.
2014. márc. 14. 22:45
8/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok, az kimaradt hogy olyan nő nincs akinek nem számít a külső! Amelyik ezt mondja, az hazudik!
2014. márc. 14. 22:46
9/16 anonim válasza:
Előző, olyan férfi sincs!
2014. márc. 14. 23:01
10/16 anonim válasza:
Számít..
Hazudnék ha azt mondanám hogy nem..nem feltétlenül az kell hogy húh de jóképű legyen valaki, hanem hogy szimpatikus, szimpatikus vonásokkal (a kettő enm összekeverendő)
Általában a csak úgy odalép és ismerkedős pasikat akárhogy kinézhet, ha nincs kedvem cseverésznu akkor lerázo , ha van kedvem akkor ha enm akarok semmit is cseverészek vele.
Amig nem volt párom sem mentem bele mélyebben sosem ilyenbe...nem szeretem a nyomulós pasikat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!