Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fog még a volt barátnőm kisfia hiányozni?
Mindent nem szeretnék leírni
Bár tudom,hogy itt anonim maradhat az ember,de mégis....
A lényeg röviden annyi,hogy sokszor vesztünk össze és békültünk ki.Mind anyagilag,mind viselkedésileg összeférhetetlen a kettőnk élete,személyisége
Ő nagyon lekezelő ,hirtelen haragú és bántó is tud lenni
Nem tud normálisan emberi helyzeteket kezelni.Nincs munkája se végzettsége és nem is akar tanulni sem igazából.Én 100 kilométerrel odébb lakom,mint ő.
Neki van egy beteg anyja,aki miatt a falujában kell maradnia.Ezeket csak azért írtam le,hogy ez még plusz hab a tortán
Igazából én arra lennék kíváncsi,hogy aki "közületek" volt ilyen helyzetben mennyi idő után tudta elfogadni/feldolgozni
Illetve félek attól,hogy esetleg ,ha később családom lesz és saját gyermekem,akkor esetleg benne is az exem kisfiát fogom keresni.Persze,ha fiú lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!