Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok ilyen szerencsétl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen szerencsétlen a szerelembe? L/21

Figyelt kérdés
Nem volt még komoly kapcsolatom. 3 kapcsolatom volt amik 1-2 hónapig tartottak. Egy szó nélkül hagytak ott, 1 kapcsolatomnak én vetetem vége. Vagy az lenne gond hogy nem vagyok egy nagydumás csaj? Mert amúgy szende, csendes és visszahúzódó vagyok. Mert úgy látom a pasiknak jobban bejönnek a facebookon menő lányok. De azokkal akikkel jártam azokkal beszélgettem. Ráadásul még "úgy" nem voltam senkivel. Külsőre átlagosnak tartom magam nem vagyok ronda, ápolatlan, tök egyszerű vagyok.
2014. márc. 14. 18:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Majd ha 80 leszel, akkor panaszkodj.
2014. márc. 14. 18:51
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
A testi kapcsolatra is törekedj,az neked is jó és megszépít.
2014. márc. 14. 18:52
 13/21 anonim ***** válasza:
1. Biztosan nem fog tetszeni, amit írok, de azt szokás mondani, hogy a férfiak próbálkoznak, a nők pedig választanak. Nos, ezeket a fickókat TE választottad, ezért nem tehetsz másnak szemrehányást. Amúgy nem tudom, mifélék voltak ezek a srácok, de úgy sejtem, hogy voltak a környezetedben hozzád hasonló csendesebb fiúk, csak éppen mivel nem voltak jóképűek, nem tudtak elkápráztatni téged a hülye szövegükkel, így le se sz*rtad őket. 2. Hiába lenne száz olyan pasi, akinek átlagos, csendes lányok kellenének, ha a többség túl magasra teszi a mércét, és égre-földre válogat, közben persze picsog, hogy neki milyen rossz, meg senkinek sem kell. Én sok hozzád hasonló lánynál próbálkoztam már legalább ismerkedni, hát a legtöbben keményen lekoptattak, pedig nem vagyok annyira rossz pasi, de jóképű sem, meg kicsit csendesebb vagyok. Hozzáteszem, ők is legtöbbször nyavalyogtak, hogy milyen rossz nekik, mert senki nem áll szóba velük, magányosak, lelkileg sérültek stb. Ennyit arról, hogy a többség bort iszik, és vizet prédikál.
2014. márc. 14. 18:54
 14/21 anonim ***** válasza:
hány évesek próbálkoztak nálad?
2014. márc. 14. 18:55
 15/21 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kérek! Aki csak pocskondiázni tud annak megy a piros kéz. Amúgy meg nem velem hasonlókkal jártam eddig.
2014. márc. 14. 19:00
 16/21 A kérdező kommentje:
Normális hangnemben írtam ki a kérdést, tehát elvárom hogy normális válaszok érkezzenek.
2014. márc. 14. 19:04
 17/21 anonim ***** válasza:
Mert nem olyanokat választasz magadnak,akik valóban meg is becsülnének.Nem tudom mi alapján döntesz,de ott lesz a hiba az biztos.
2014. márc. 14. 19:09
 18/21 anonim ***** válasza:
Legalább nagydumás jópasik voltak az exeid?
2014. márc. 14. 19:13
 19/21 anonim ***** válasza:

E szegény törékeny leány, még saját maga sem tudni azt, hogy mit akar, s ha tudná akkor élete jobban virágozna, de így csak hullanak a rózsaszirmok. túlzottan az internet világából indulsz ki, és ne mond h nem mert bizony de.

De ha jól tudom egy pompás kifejlett rózsának ha tökéletes akkor 45 szirma van, azaz még maradt 24 szál szirom, és ha mind lehull , és addig nem ér el a szerelem, akkor olyan maradsz mint amilyen most vagy.

(gyengébbek kedvéért Szépség és a szörnyeteg 1991 WD)

2014. márc. 14. 19:22
 20/21 anonim ***** válasza:
hol laksz?
2014. márc. 14. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!