Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetek ilyen szerencsétlen?
Amióta elkezdtem ismerkedni nem nagyon volt szerencsém a szerelemben. Volt egyetlen egy fél éves kapcsolatom, de az se igazán az érzelmeken alapult. aztán azóta csak egy hónaposak. De szó szerint, mintha egy hónap után lenne a vízválasztó, szakítanak velem. Pedig nem adom könnyen magam, sok esetben nem történt nemi aktus, és a végén meg már érzelmileg sem adom könnyen magam. Nem értem...félek, hogy egyedül fogok maradni. Most is volt egy barátom, első hónapfordulós napunkon szakított, mert, hogy sokat dolgozik nem tud velem lenni (ezt tudom h igaz, heti 7 nap meló) de akkor is. pont most..pont amikor velem kezdett kapcsolatba...el vagyok keseredve :(
21/L
Nekem még annyi se jött össze, mint neked.
Ezzel nem vagy kisegítve, tudom. Tekints úgy a dologra, hogy kitapasztalod a buktatókat, amelyeket később már nagyobb sikerrel tudsz majd kezelni, amikor eljön a nagy Ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!