Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a fórumon miért játsza meg magát mindenki? gondolok itt olyanokra hogy - á én még nem jártam prostinál, soha nem csalnám meg a páromat .. pedig itt mindenki öszintén beszélhetne! Ennek elenére állandó fúúújozás van, kérdés elterelés.!
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 19:55
11/16 anonim válasza:
LoL. Jaja, mindenki szűz aki nem krvázik. :D
12/16 anonim válasza:
Szerintem prostinál nagyon kevés hapsi járt és a legalja, aki nem képes nőt találni magának... mert a legötbb talál legalább egy egyéjszakásost...
13/16 anonim válasza:
én kb 80 nővel voltam de h pénzt adjak egy dugásért azt már nem . és az tényleg igaz h szerelem nélkül a sex semmit nem ér. az csak egy fizikai szükséglet kielégítése. olyan mintha kivernéd.csaltam már meg soki barátnőmet vérmérsékletem miatt de amelyiket igazán szerettem azt soha.
14/16 A kérdező kommentje:
Erröl beszélek járnak prostinál de mindenki letagadja ! Akkor miért van ennyi prosti az utcán szerintetek csak levegöznek kint ??
2009. dec. 15. 19:25
15/16 anonim válasza:
Én 23 évesen prostinál vesztettem el.
Azért, mert a csaj akibe szerelmes voltam nem tudtam járni.
Nagyon sokat kínlódtam emiatt.
Ez olyan bosszú volt, vagy levezetés.
Máig (évek óta) sem tudok olyannal járni akibe szerelmes lehetnék és senki sem tud rá megoldást, senki sem talál rajtam hibát.
Ha nem így volt mint én az inkább ne csináljon ilyet!
És ha volt is párom, szerettem mint embert, és sosem csaltam volna meg.
16/16 anonim válasza:
Szerintem meg pont hogy név nélkül inkognitóban mindneki az őszintét írja. Sőt még nicknév is rejthető,így arra se kell törekedni,hogy adott nicknéven egy fórumsztárrá váljon valaki. Itt szerintem mindenki ,vagy leglaábbis legöbben őszintén írnak.A prostitució lenézésről meg annyit,hogy az átlagemberben a fajfenntartás,szaporodás ösztön mocorog, az egész életüket klisé szerüen a családra,társas együttélésre építik,ez körül forog számukra minden,és aki ebből a kategoriából akármilyen okból kilóg,azt kiközösítik.Ilyen az emberi természet, ezt muszály elfogadni.Ugyanaz mint a rasszizmus többi megnyilvánulása. itt most amugy az okoknál nem bhuziságról beszélek,azok élnek párkapcsolatban. Itt most okoknál a párkapcsolatra,társas együttélésre pszichés,vagy testi okokból alkalmatlan egyénekre kell gondolni, azok azok akik keresik a prostitució lehetőségét is. Akik képesek életet élvezni,képesek párkapcsolat és egyéb emberi kapcsolatok kialakítására,azok könnyen beszélnek, könnyen ugárlnak,hogy dede ez a jó,mert neki összejött,és máris lefhingják akinek meg önhibáján kívül nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!