Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, te borotváljátok a fanszőrzeteteket?
Összejöttem egy sráccal és nem borotválja, sose borotválta még le.
Megtenné a kedvemért, de ez szerintem elég nagy fokú igénytelenségre vall.
Érdekelne a véleményetek...
Miért vallana nagyfokú igénytelenségre?
Samponnal, vagy tusfürdővel remekül tisztán tartható. Párom nem borotválja, soha nincs kellemetlen szaga...
Ha borotválná, az sem zavarna, de elvárnám, hogy a szeméremdombon legalább hagyjon valamennyit! Nekem kell némi szőr a férfin!
Egy szóval sem mondtam, hogy ezt kellene tenned. Vannak mások, akik hajlandók rá.:)
Én csak leírtam a véleményem, mert kérdezted.
Nem, nem pállik be. Tényleg nem.
Soha nem borotváltam, pl. mert alapból szőrös vagyok és hülyén nézne ki a szőrös hasam és combom között egy csupasz folt.
Hány éves a kedves kérdező, ha szerinte "nagy fokú igénytelenségre" (egyébként a nagyfokú egy szó) vall egy olyan dolog, ami 10 éve gyakorlatilag teljesen ismeretlen volt.
Akkor megsúgom, a sima sokkal hamarabb bepállik. Ugyanis a szőr távol tartja az alsót a bőrtől, és tud közte áramlani a levegő.
Míg egy simánál az alsó (hacsak nem hagyományos boxert hord) közvetlenül a testhez tapad, így a bőr nem tud szellőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!