Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok. Párkapcsolat alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Párkapcsolat alatt sűrűbben borotváljátok a lábatok?

Figyelt kérdés
Én ugyan fiú vagyok és nem értek hozzá, de a barátnőm úgy van vele, hogy ő nem fogja csak az én kedvemért sűrűbben (pl hetente) borotválni a lábát, hanem ráér, és csak havonta teszi. Úgy gondolom, hogy a lányok többet kellene, hogy adjanak magukra egy párkapcsolat alatt. Normális ez? Te milyen gyakran borotválod a lábad, ha épp van valakid?
2012. máj. 24. 17:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy barátnőm, aki így gondolkodott, hogy már úgyis együtt vagyunk, miattam minek borotválja a lábát. Vicces dolog ez, mert ugye idegenek meg nehogy meglássák szőrösen... hm...
2012. máj. 24. 17:35
 2/21 A kérdező kommentje:
Hát épp ez az. Már nekem kellemetlen, hogy megérzem, hogy ,,szúr" a lába, mikor simogatom.. EGy nőnek ettől többet kellene adnia magára, úgy gondolom. Nem?!
2012. máj. 24. 17:40
 3/21 anonim ***** válasza:
nem tudom én nem borotválom sűrűbben a párom miatt és ritkábban sem. Mjuk nekem világos szőke a szőr a lábamon így max akkor tűnne fel bárkinek ha rásüt a nap, meg gyenge is így simogatásra sem lehet érezni. Ettől függetlenül kb hetente-kéthetente szoktam- ha nem felejtem el mert mondom még én se veszem észre XD
2012. máj. 24. 17:41
 4/21 anonim ***** válasza:

soha nem borotválom :P

mert epilálom, azt meg ritkábban is elég, 2-3 hét, mire újra kinő, és mivel nagyon vékony és világos, nem is feltűnő. szóval én 3 hetente szoktam... ha van valakim, akkor mondjuk lehet már akkor, amikor megjelennek a szőrszálak, vagyis 2 hét után.

miért nem beszéled meg vele, ha ez zavar téged? hogy szeretnéd őt nőiesnek látni, de ezzel csak lerombolja az illúzióidat. ő a párod hahó, az ilyeneket tudni kell megbeszélni!

2012. máj. 24. 17:41
 5/21 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, én ugyanannyit szőrtelenítem/szőrtelenítettem eddig is párkapcsolatban, mint egyedülállóként. Engem egyszerűen zavar a szőr.
2012. máj. 24. 17:42
 6/21 anonim ***** válasza:
49%

De a legviccesebb, hogy mindeközben még hegyes műkörmöket is csináltat, mert ő olyan ápolt és nőies...

Én tartom magam a megismert formátumhoz, bár mondta a párom, hogy nem zavarja a pici pár millis szőr.

Szerintem ha eleve így ismert meg, és az elmúlt évek alatt sokszor mmmmümmögött, hogy milyen finom sima a lábam, akkor nem fogok neki csalódást okozni azzal, hogy lustaságból növesztem - hiszen már úgyis van pasim

-.-

2012. máj. 24. 17:44
 7/21 anonim ***** válasza:

én olyan 2-3 hetente szoktam,- szokott is égni a fejem a pasim előtt, de félek hogy nagyon megerősödik, ha gyakran borotválom. Tartok tőle hogy pár év múlva a pasimmal együtt állunk a tükör előtt és nyomatjuk a borotválkozást, ő az arcán, én a lábamon.

Higgyétek el, a lányok "néha szőrösebb" lábbal is imádják a pasijukat:)

2012. máj. 24. 17:45
 8/21 A kérdező kommentje:

Kedves 3.

Most akkor gondolj bele. Te epilálod 2(!!) hetente. És ugye, ha epilálod, akkor nem nő olyan gyorsan vissza, mintha borotválnád. Ő meg borotválja, kb havonta (!!!!). Szóval kétszer olyan gyorsan nő vissza, ennek ellenére ő kétszer olyan ritkán csinálja. Megáll az ész... -.-"

Beszélni meg próbáltam már vele, de úgy van vele, hogy ha csak én látom, akkor minek?!

9/21 A kérdező kommentje:
Az előző kommentom a 4. hozzászólónak szántam, nem a 3.nak :)
 10/21 anonim ***** válasza:

Kérd meg, hogy gyakrabban borotválja.

Amúgy szereti ha sima az arcod?

2012. máj. 24. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!