Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok. Párkapcsolat alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Párkapcsolat alatt sűrűbben borotváljátok a lábatok?

Figyelt kérdés
Én ugyan fiú vagyok és nem értek hozzá, de a barátnőm úgy van vele, hogy ő nem fogja csak az én kedvemért sűrűbben (pl hetente) borotválni a lábát, hanem ráér, és csak havonta teszi. Úgy gondolom, hogy a lányok többet kellene, hogy adjanak magukra egy párkapcsolat alatt. Normális ez? Te milyen gyakran borotválod a lábad, ha épp van valakid?
2012. máj. 24. 17:34
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Ez meg a másik..

Mikor megyek hozzá, állandóan leírja, hogy borotválkozzak meg. Én is elvárnám, hogy ő is megtegye..

2012. máj. 24. 17:57
 12/21 anonim ***** válasza:

Elég türelmes vagy, ha szépen megborotválkozol minden találkozás előtt, csak mert ő kéri, bár te őt hiába...

Mondd meg neki, hogy zavar a szőrös lába, ennyi.

Egyébként itt a jó idő, szoknya vagy rövidnadrág soha nem játszik be? Szóval nem lehet látni a szőrös lábát?

Érvelj azzal, hogy ápolatlan és igénytelen ez így neked.

2012. máj. 24. 18:07
 13/21 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy akkor te is csak havonta fogsz borotválkozni. Mennyire tetszene neki.
2012. máj. 24. 18:15
 14/21 anonim ***** válasza:

Én hasonlóképp vagyok vele mint a barátnőd, bár én pont letojom, hogy van-e barátom vagy nincs. Egyszerűen sem időm, sem energiám, sem ingerenciám kétnaponta borotválkozni, és ez az intim területekre is vonatkozik. Mondjuk ha borostás a lábam, nem is engedem, hogy hozzá nyúljon. Mások meg persze hogy nem láthaják, amikor ELÍTÉLNEK érte.

Őszintén szólva k.rvára elegem van abból hogy nő vagyok. Egyszerűen társadalom olyan irreális elvárásokat közvetít a nőiesség fogalmáról, amiknek szinte lehetetlen megfelelni. Kedves férfiak! Hol kell nektek annyit foglalkoznotok a külsőtökkel, meg úgy egyáltalán magatokkal, mint egy nőnek? Majd amikor ti is annyit pampucoltok mint egy nő (mert nekünk ugye MUSZÁJ, különben igénytelenek vagyunk), akkor követelőzzetek!

2012. máj. 24. 18:59
 15/21 anonim ***** válasza:
48%

ma 18:59

Ezt egy kicsit eltúlzod...

"Őszintén szólva k.rvára elegem van abból hogy nő vagyok." "Kedves férfiak! Hol kell nektek annyit foglalkoznotok a külsőtökkel, meg úgy egyáltalán magatokkal, mint egy nőnek"

Figy akkor legyél férfi, menj le 2 naponta 1 órát izzadni a kondiba mer ugye csak az izmos pasi kell a nőknek, aztán borotválkozz meg minden reggel félálomban (mi nem tehetjük meg h vasárnap a zuhanyzóban megborotválkozunk), az intim szőrzetet is illik igen rövidre vágni de inkább borotválni különben orálnál jön a rinya

Jó amúgy én elismerem h a nők többet vannak a tükör előtt mint a férfiak, meg a társadalmi elvárás is, de egyrészt ezt ők alakították ki maguknak másrészt meg egy csomó lány élvezi. Hidd el én tökre élvezném ha elmehetnék pl. kozmetikushoz anélkül h bárki leb.zizzon.

Amúgy az, hogy hetente 1 órát foglalkozz magaddal az nem értem miért olyan sok. Ennyibe simán belefér egy borotválás, testápolózás, arcpacsmagolás, körömfestés mittoménmit szoktak h áproltak legyenek.

De amúgy a lányok nagy része ezt eddig úgy vettem észre élvezik, de ezekszerint te nem, jó nagy trampli lehetsz :/

2012. máj. 24. 19:17
 16/21 anonim ***** válasza:

Tényleg kvára megterhelő a zuhanyozás keretében leborotválni a lábat!

Nagyjából 5 perc alatt megvagy vele a fürdéssel együtt, akarat kérdése az egész;

az meg, hogy pampucolás, nem tudom melyik medvebarlang nyelve, de annyit mondhatok, ha nem az egyenjogúsági baromságaiddal tömnéd ki az idődet, akkor szépülhetnél és nőiesednél is.

nem, egyáltalán nem kell délutánokat a szalonokban tölteni, ne a másik végletbe kapaszkodj.

a női külsővel való foglalkozás nem jelent napi elfoglaltságot, gondolom a mosakodás-fogmosás-fésülködés-dezodorálás kötelezőket nem sorolod a bazinagy napi női cumók közé. Gondolod hogy a heti 1szem lábszárborotválás tényleg olyan strappás ezek mellett? Közben bekened a bajuszod és le is szeded a krémet, az 5 percbe ez is belefér.

pampucolás...de fogadok van már diplomád vagy afelé haladsz te nagyon értelmes.

2012. máj. 24. 19:19
 17/21 A kérdező kommentje:
Belegondolva, tényleg igaza van az utolsó kettő hozzászólónak! :)
2012. máj. 24. 20:29
 18/21 anonim ***** válasza:

Nos, kedves utolsó pár hozzászóló, akkor igencsak meglepődnétek ha látnátok! :)

Elárulom, hogy hetente háromszor járok edzőterembe, amiből nagyjából egy-másfél óra a súlyzós edzés, a végén meg van fél óra aerob levezetésnek. Emellett heti egy alkalommal kimegyek közeli erdőbe kocogni (többre egyszerűen nincs időm), nagyjából olyan 45 percet.

Nem járok kozmetikushoz, magam kezelem az arcom, magam szedem nap mint nap a szemöldököm, magam reszelem formára és lakkozom a körmöm (amiről mindenki azt hiszi hogy műköröm), minden reggel kisminkelem magam, másfél óra míg megmosom és megszárítom a hajamat. Emellett főzzek minden nap, mérjem ki a kaját, számolgassam a fehérjét és a szénhidrátot, mindezt munka mellett. És igen, nekem ez így baromi sok egyszerre, sosem ereszthetek le, gyakorlatilag az egész életem arról szól, hogy jól nézzek ki. Ha ezek után a pasim beszólna, hogy néha borostás a lábam, mehetne isten hírével...

2012. máj. 24. 21:53
 19/21 anonim ***** válasza:

És kéri mindezt tőled valaki?

Tudod ki számolgatná fehérjét meg a szénhidrátot!

Egyszóval nem példaértékű a "mindentelkövetésed", hiszen csak a saját elvárásaidnak akarsz megfelelni.

Az én hajam is hosszú, nagyon hosszú, meg a fürdőszobám is macerásan kényelmetlen, de nem másfélórás a hajmosás és szárítás. Sminkelni miért is kéne?

Most utoljára olyanokat soroltál fel, ami speciálisan rád van szabva; valszeg a kérdező beéri egyszerűbb hajmosással, ami sampont és max balzsamot tartalmaz, beéri a heti szemöldökszedéssel, már ha nincs kiirtva a természetes szőr és nincs helyette tetoválás. (Ha van tetoválás, megértem, hogy napi ápolási feladat a karbantartása.)

Főzési szokások meg házanként változnak, elég sok helyen nem kell minden nap mást főzni, max falun, városokban ritkább, de ezt is általában a férfiakhoz igazítják - nos, a kérdezőről nem tudjuk, hogy ez irányban mi az elvárása. De elég kétnaponta főzni és elég egyszerű kajákat is elvisel a szervezet.

Te nagyon magadból indultál ki és a te életviteledből és ahhoz mérten durva is voltál. Azt hiszed minden bige fehérjét számolgat meg kondizni jár?

És a kérdés továbbra is a levegőben lóg:

miért is nincs idő heti 1x arra a nyűves borotválásra egy teljesen hétköznapi életvitel mellett?

2012. máj. 24. 22:17
 20/21 anonim ***** válasza:

ma 21:53

Hát nem tudom de ha az alakodra ilyen hiú vagy igazán lehetnél a hónaljkutyára is. :(

Bocs de ezzel meg végképp nem magyaráztad meg, mi azon az 5-10 percen olyan sok.

2012. máj. 24. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!