Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan motiválhatnám a párom, hogy kezdjen el saját lakásra gyűjteni?
19 éves korom óta rakok félre havi 100-at és 20-ból élek anyámékkal, nem kérnek el pénzt. Tehát 30éves korra lesz egy családi házra való, végülis már a ház megvan csak üres egyenlőre.
21F
Hihhhetetlen, hogy ebből csak annyit tudtatok leszűrni, hogy a másiknak van, nektek meg nincs, és dögöljön meg a kedves illető. :D
Először is: igen, megdolgoztam a lakásért, nem a szüleim tették a s*ggem alá, mivel nincsenek is, de nem hiszem, hogy ehhez közötök volna.
Másodszor: ha milliomos család lenne, nem gondolod, hogy csuklóból kirázná a pasim a lakást, és nem lenne miért húznom a számat? Az, hogy a tesójának jól fizető állása van, ahhoz se a barátomnak, se nekem nincs közöm, neked meg aztán pláne nem. Mellesleg évekig fizetheti majd a hitelt, úgyhogy gondolhatod, mennyire milliomos. Előbb gondolkozz, aztán beszélj!
És köszi, hogy sikerült a kérdésre válaszolni...
Jó, bevallom. Egy nagyon-nagyon rossz ember vagyok, aki fűvel-fával lefeküdt azért, hogy elérje azt, amit. Nekem csak a pénz a fontos, semmi más. Csupán szexért mindent a s*ggem alá toltak.
Bezzeg Ti!
Szegénykék, évek óta dolgoztok, de kajára meg rezsire is alig jut, nem hogy arra, hogy lakásra félretegyetek! Rohadjon meg az, akinek egyszer az életben némi szerencsével és sok erőfeszítéssel megvalósult egy nagy álma!
Hagyjatok a fenébe ilyen hozzáállással, nem kérek több választ, köszi! Legyen szép napotok! ;)
Hat lanyom, mondd meg neki amit ide is leirtal, hogy ne a lakasra koltse, hanem inkabb tegye felre azt a penzt MAGANAK.
(a sajat haz, o haza temat fel se hozd mert a szakitas garantalt)
Amugy egyszerubb lett volna leirnod, hogy mibol lett lakasod, meg hol es akkor nem pattogna itt senki. A fenti kommented meg remelem
nem igaz, es csak szarkazmus volt.
Amugy akit erdekel bentlakasos gondozokent havi 490.000-et is lehet keresni... ha csak 2 het on/ 2 het off dolgozik az akkor is kozel 3 millio egy evben, ha meg tobbet dolgozik akkor meg tobb. Es itt bentlakas van, ingyen szallas, es etkezes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!