Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ertelmes valaszokat kernek.
Figyelt kérdés
Baratsagbol kialakult kolcsonos szerelem, szexxel fuszerezve, DE megis csak baratkent emleget masok elott. Ha vitatkozunk, akkor is baratsagot mondd. O mondta ki eloszor, hogy szeret, aztan en is megtettem.
Most akkor hogy is van ez?
20/L
2014. márc. 13. 13:37
1/5 anonim válasza:
le kell vele ülni és megbeszélni, mi nem tudhatjuk ö mit gondol.
3/5 anonim válasza:
Kérdezd meg nyíltan hogy "Akkor mi most járunk vagy nem?" ennyi...
4/5 anonim válasza:
Ilyesmi cipőben járkálok én is. Sajnos egy barátságból, igazi mély érzések nem lesznek, gondolok itt a nagy szerelemre. Szeretni viszont lehet a másikat, csak az a bizonyos rózsaszín köd fog kimaradni véleményem szerint. Barátként már ismered, tudsz a sz.rságairól is, ezért nem fog annyira elmélyülni szerintem. A szerelemnek az egyik varázsa a nagy ismeretlen, ergo egy izgalmas kaland. Lehet hülyeséget beszélek, de én így érzem :)
5/5 anonim válasza:
Hát nem értek veled egyet utolsó :D Mi is barátok voltunk... aztán még is csak jött az a bizonyos rózsaszín köd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!