Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Helyre lehet ezt még hozni? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyre lehet ezt még hozni? L

Figyelt kérdés

Az utóbbi három napban kicsit szét vagyok esve, nem aludtam, magam alatt vagyok, és ez sajnos meglátszik a hangulatomon is.

Sajnos mindhárom nap voltak kisebb vitáink a párommal, és tegnap este az csapta ki nála a biztosítékot, hogy megmondta nekem, ezt és ezt fogom csinálni, én pedig megtagadtam az utasítást.

Tegnap este aztán megbeszéltük, hogy minden oké, nincs harag, felejtsük el, még hülyéskedtünk is. Megígérte, hogy kapok egy utolsó esélyt, de ha még egyszer olyat csinálok, ami neki nem tetszik (sírás, panasz, hiszti, ellenkezés, rossz kedv), úgy repülök, hogy a lábam se éri a földet.

Este meg is ígértem, hogy minden rendben lesz.

Ma azonban teljesen negatív velem. Írtam neki, alig válaszol, tudomást sem vesz rólam. Néha válaszol, de nem hajlandó a beceneveket használni, csak úgy reagál, ha kérdezek, hogy "Mivan?!"

Ez ugye azt jelenti, hogy ki fog dobni?

2014. márc. 13. 12:04
 1/5 ASOT ***** válasza:

Ezaz ember magasról lesz**arja az érzéseidet, azt hogy mit szeretnél h neked mi lenne a jó, csak magával van elfoglalva.

Nem biztos h ki fog dobni csak most nincs rád szüksége.

De ha neked ezaz ember kell akit nem érdekelsz különösebben, mert nem érdeklik az érzéseid csak amikor úgy gondolja h most szüksége van egy társra.

Szóval ha ez kell neked akkor hajrá teperj érte.

2014. márc. 13. 12:16
 2/5 ASOT ***** válasza:

Ja igen, kivétel....ha valóban hisztizel, mindig rossz kedved van, és ráadásul többnyire jogtalanul. Mert az is lehet h tényleg besokall tőled időnként.

pontosan nem lehet tudni melyikőtöknek van igaza, de nyilván mindenki saját magát fényezné.

2014. márc. 13. 12:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi van ? Utasítás egy kapcsolatban ? Megígérte, hogy kapok egy utolsó esélyt, de ha még egyszer olyat csinálok, ami neki nem tetszik... Ez nekedkapcsolat ? ezen gondolkodj el és inkább lépj ki belőle
2014. márc. 13. 12:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Menekülj szerintem. Utasítani max a kutyát szokták...
2014. márc. 13. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:

"hogy megmondta nekem, ezt és ezt fogom csinálni, én pedig megtagadtam az utasítást."

Alig várom, hogy valaki utasításokat adjon nekem.

Felejts el ezt a szerencsétlen.

Hogy, mondhat ilyeneket?

Igazából nő létemre azt nem értem, hogy az ilyet miért tűri bármelyik nő is?

Komolyan, miért szeretitek a legnagyobb patkányokat is?

25\l

2014. márc. 13. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!