Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati tapasztalatok, amikor a párod hálózatépítő (MLM)?
Akkor tévedtem. Neki problémája van csak nem látja be. Mert ez már az. Nem kizárt, hogy szakember segítségére van szüksége. Azt hiszem van ilyen betegség amikor valaki belekezd valamibe és csak az létezik számára. Ennek semmi köze az MLMhez csak most azt látod, hogy éppen ezzel foglalkozik, de ahogy leírtad ő bármibe kezd mindenhez így áll hozzá.
A másikat miért hagyta abba?
Akkor készülj fel, hogy az egész életetek ilyen lesz, hogyha együtt maradsz vele.
Sajnos nincs helyén az értékrendje. És benned csak az ellenséget fogja látni.
Viszont ha a cég megbízható és rendesen fizet, akkor később is fog. Tehát ez nem mézes madzag. Ha meg neki csak a pénz számít, akkor még jobban beleássa magát és talán még rosszabb lesz. Melyik cég ez?
nem mindegy, hogy miért lelkesedik. ha meg akarja tanulni egy ország nyelvét csak úgy, vagy izmos feneket akar, és ezért gyakran edz, annak örülök. vagy növénynemesítésbe fog, vagy lakást rendez...
de ha egy matracra vagy táplálékkiegészítőre teszi fel az életét, amiről vsz hazudnak neki, azt nem tolerálom.
látom, ez nem jött be valakinek:)
fogyasztói magatartás és tukmálás nem oké, önfejlesztés viszont igen.
Barátod sikeresen gondolkodik,aki szerint beteg az végezzen önvizsgálatot.
Én nem csípem az MLM-et viszont a pasid eltökélt férfi aki nem elégszik meg a ,,panel-proli" élettel.
Mintha magamat olvasnám én is rajongok a szakmámért imádom,milliókat lehet keresni(IT vonal leírom akkor),és ha kell napi 10 órát dolgozok mert látom van eredménye és nem kell filléreket számolnom,plusz edzés fanatikusság heti 4-szer amit a csajtól én is elvárok plusz hogy egészségesen kajáljon és legyen csinos,nem hízhat ilyesmi.
Tehát a pasid becsüld meg mert figyelj lehet el fog esni,DE van egy mondásom siker felé vezető út nincsen kikövezne Thomas Edison 10000 próbálkozás után találta fel a villanykörtét,mi lett volna ha feladja,hmmm?
Szóval becsüld meg mert vagy így vagy úgy de sikeres lesz.
Ehhez kell egy fajta őrültség,2nálunk pl IT-ban még otthon képezned kell magad ha ,,Audis" színvonalat akarsz és komoly karriert.És nálunk sincs ,hogy délután 4-kor kiesik a kezemből a klaviatúra meg a toll hanem ha kell este 11kor még elemzem az eredményeket,ezzel jár a jó életszínvonal,plusz ugye otthon még tanulnod kell tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!