Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati tapasztalatok, amikor a párod hálózatépítő (MLM)?
Sajnos vagy nem, de azt kell, hogy mondjam, hogy jól csinálja.
Ha valaki belekezd valamibe és szívvel-lélekkel csinálja, akkor azzal másról nem lehet beszélgetni egy jó ideig. Amíg arra koncentrál, addig más nem érdekli.
Ennek semmi köze az MLMhez. Idővel ha már nem csak ez lesz az életében, akkor mással is fog foglalkozni.
Nézz meg egy sportolót aki az olimpiára készül, az sem foglalkozik mással szinte csak a felkészüléssel. Mert neki, akkor az a fontos.
Emlékszem, hogy amikor versenyre készültem én sem foglalkoztam mással. Mert csak úgy tud jó lenni az ember, hogyha 100%-ban arra figyel ami akkor fontos a számára.
Te miért nem mész vele? Érdekel egyáltalán komolyan, hogy mivel foglalkozik vagy csak azt látod, hogy ez most vita alap és egy probléma a kapcsolatotokban?
Azt, hogy "korlátolt vagy" ezt így mondja neked szó szerint?
Mert, akkor azért nála is vannak problémák, ő átesett a ló túloldalára.
Tipikus MLM-es agymosás. Nekem volt pár ilyen ismerősöm, és bármit is csinálsz, ameddig ő nem látja, hogy szar, addig bizony az marad az isten.
#2-es: Ez szép és jó, viszont egyet felejtesz el: nem azért élünk, hogy dolgozzunk. Azért dolgozunk, hogy éljünk. Amit ő csinál, az beteges megszállottság. Ezért szakítottam meg a kapcsolatot az összes MLM-es ismerősömmel. Kezdődik azzal, hogy szokatlanul formális módon felhív, hogy találkozzunk egy fél órás kötetlen beszélgetésre... aztán elkezd magyarázni, hogy ez így jó, meg úgy jó, és hogy ebben annyi pénz van, hogy az csak na...
Voltaképpen viszont az összes MLM-es rendszer egy hülye piramisjáték, a termékek a legtöbb esetben pedig szarok, amit normális módon lehetetlen lenne eladni. Aki pedig ilyenbe kezd, azt én mélyen elítélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!