Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom soha sem visz étterembe és nyaralni sem. Mást legalább wellness hétvégére elviszik. Kellemetlen nekem mert nagyon szeretem. Szerintetek ő szeret engem?
az udvarlás azt jelenti hogy meghív fagyizni, vesz 1 szál virágot...és még nem szexeltek.. persze utána is lehet udaroli...de egy nyaralás az már túlmutat az udvarláson
a "régimódi" lányok pedig előbb férjhez mennek, aztán mennek közös nyaralásra..:D
Szerintem ez nem anyagiasság, azt gondolom , hogy egy férfi részéről hozzá tartozik (tartozna....!), hogy néha magától kitalál olyat, hogy menjetek el vacsizni vagy nyaralás stb. Itt nem a pénz a lényeg, hanem az ötlet!!!
Azért sejtem miről beszélsz, mert a legutóbbi exemnél ugyanez volt a gáz.
Eszébe sem jutott, hogy elmehetnénk valahova költségfelezéssel vagy bárhogy.
Az előző kapcsolatából persze a kislányát elvitte egy rakás pénzért nyaralni, gondolta ezzel majd kompenzál...
Ez nekem nagyon rosszul esett, éreztem, hogy nem szeret annyira mint én őt közel sem.
Persze amikor utólag ezt említettem még neki állt feljebb. Szánalom!
Igenis, egy nő érezze magát nőnek egy férfi mellett, ehhez hozzá tartozik, hogy a férfinak vannak önálló ötletei és itt nem az a lényeg, hogy egy rakás pénzt elköltsön vagy ajándékokkal halmozzon el.
28N
az igen.:D egy kapcsolat két emberen múlik,nem csak egyiknek kell tenni érte.különben is ha nem mondod mit szeretnél honnan tudja?
udvaroljon a férfi,ja, de az én értelmezésemben lehet ez mást jelent mint nálad.:D ha már kapcsolatban vagyunk basszus...akkor nem az van,hogy ő elhalmoz én meg nagy kegyesen elfogadom,úgy,h előtte a számat nem nyitom ki,h mire lenne szükségem,hanem mindent csak elvárok.és én nem teszek semmit.érdekes vagy kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!