Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek van még ilyen szerencséj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van még ilyen szerencséje a csajokkal?

Figyelt kérdés

Szemezgetek az elmúlt évtizedekből:

- katona voltam es hat éve együtt egy lánnyal, az anyámék elvitték egy Európa körútra nyáron es a Francia Riviérán két helyi macsó partyba vágta.

- a nagy szerelmem minden jótanácsom es tiltásom ellenére is titokban eljárogatott a barátnőjéhez aki egy szutyok munkásszállón lakot. Az lett a vege hogy öt ukrán paraszt megerőszakolta miközben terhes volt. (1,5 hónapos ) sajnáltam de soha többet nem tudtam hozzányúlni ( de lett egy lányom 20 eves most super vele a kapcsolatom )

- meg nősültem elvettem 30 évesen egy 18 eves csajt 12 évig voltunk együtt szeretetben, minden happy, lett egy kisfiam akiről hat évesen kiderült nem rőlem van.

- a csajomat ( 3-4 éve volt velem ) egy pali nyaggatta, de azt mondta lekoptatja... Közben azt olvastam a csaj kimenő SMS -ei között ( nem turkáltam a telojában, o kert meg ra hogy valamit nézzék meg rajta es így véletlen botlottam bele ) szóval azt írta ennek a poscnek hogy mikorellette ült a gépen ( havonta ment Angliába ) ugy lesz,,, ta volna,,

- volt egy aki 4 év alatt hatszor volt kamu terhes, kamu agytumoros, kamu balesetben meghalt párral es az egyik melósommal a saját házamban szüret ossze a levet

Mistanában az az elmúlt években :

- neten ossze szedett ózdi picsqua akivel hetekig beszélgettem szerveztük a randit ismerkedtünk es mikor megbeszéltük hogy másnap este lemegyek es találkozunk ugy jött el a randira hogy konkrétan egy előtte nap megismert manus ágyából mászott ki.

- tavaj egy 33 nővel jöttem ossze, volt egy kisfia, normális volt majd hogy nem már hihetetlenűl. Két hete ismertem mikor jót az első probléma...

Nem jött meg neki es sokkot kapott ettől , en meg le vezettem neki hogy tőlem nem lehet ( ovulácios időszak ) na akkor kiderült hogy minden szerdán szombaton átjárogatott az elvileg hat honapja kidobott exéhez

- az utolsó meg két hónap utan bukott az exekkel, chatsexel, puncikuki kép csereberélgetéssel , egy halom hazugsággal ködösítéssel.

Csak szemezgetek a teljesség igénye nélkül...

Lassan kezdem megérteni a homokosokat, az animált kedvelőket, a remetéket, meg azokat akik itt szenvednek pl. a gyikon inkább :)

2014. márc. 12. 12:15
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
nézd kérdező, az egyetlen pirospont az az, hogy bevallottad,hogy benézted a kommentem, és tényleg nem vetted észre, hogy a 15-ösnek szól... ha itt megálltál volna, akkor én is elnézést kértem volna a f aszozásért, de így nem. :D miért ásod magad alatt a gödröt ezekkel az értelmetlen büfizésekkel?
2014. márc. 12. 16:31
 42/59 A kérdező kommentje:

Bocs felbas....tam az agyam de nem máson

Mert véleménye mindenkinek lehet es aki értelmes meghallgatja vagy megfogadja vagy tanul belőle vagy elfelejti

A hangnem verte le a biztosítékot mert rég nem engedte meg senki es vagy hiszed vagy nem de nem mint a kád szele tipusú mint valaki említette pali vagyok ... Főleg hogy magamra vettem es ebben megegyezhetünk hogy azert csak negyadcszazad van köztünk fiúcska

Mégegyszer bocs

Sok sikert az életbe

2014. márc. 12. 16:50
 43/59 anonim ***** válasza:

Freak On A Leash nevű felhasználó!

Normális, értelmes, tanult nők is ragadnak és én magam is meg vagyok lepődve azon, hogy egyáltalán nem azok tartanak engem vonzónak, akik a te értelmezésedben "rám vannak kényszerülve, mert nem jut nekik jobb", hanem igenis értelmiségi, tanult, művelt és pengeagyú nők környékeznek azóta sokkal sűrűbben, amióta felhagytam az őszinte, kedves, megértő kisfiús stílusommal. A nők sokkal vonzóbbnak tartják a rosszat és ez bizony tapasztalat. Sokkal szívesebben élvezik egy nagyszájú, tökös, büszke, kissé bunkó, kissé tahó férfiak társaságát, mint a "friendzone-stílusú" nyápicokat, megértő kis lúzereket, csendes strébereket, mint amilyen évekkel ezelőtt én is voltam. A lányokat ki kell használni, ennyi! :)

Szia! 15-ös voltam.

2014. márc. 12. 17:01
 44/59 A kérdező kommentje:

Hallod 15-os en a nykának estem mert mint kiderült téged f_sfejezett le en meg azt hittem nekem írta :D

Annyit hozza tennék ehhez az egészhez hogy nem a PIN...A pont hun szedtem ossze ezeket a lányokat. A feleségem közgazdász es jodász volt, az utolsó meg mint a linkböl kiderült egy 3 diplomás felsővezető de ezek semmit sem jelentenek

Azt hiszem egy egyszerű vidéki tehenész lányka a megoldás vagy adoptálsz egyet olyannak neveled amilyen nincs is

A lányom 20 eves egy palija van 6 éve, a srácot két éve sugarazzák, levették a heréit szóval van baj bőven es kitart mellette.

Talan egypár családban ki kellett volna osztani egy jopar maflast es akkor nem mi szivnánk a hulye P-kal

2014. márc. 12. 17:17
 45/59 anonim ***** válasza:

"ebben megegyezhetünk hogy azert csak negyadcszazad van köztünk fiúcska "

engem ez nem érdekel, ameddig pont úgy pattogsz, mint valami tizenéves surmó... a kora miatt én senkire sem fogok felnézni!

15-ösnek:

legyen egy nő akármilyen tanulsz, ha a bunkózást, kihasználást, alázást preferálja, akkor az én szememben nem értelmes nő. nekem sosem kellene egy ilyen.

és nem csak öntelt, nagyszájú bunkók és friendzone típusú pancserek léteznek.

miért ne lehetne egy férfi egyszerre büszke, tökös, de ugyanakkor jóindulatú, becsületes és tisztességes is?!

bár a kérdés, hogy mit akarsz az adott nőtől... igazi szeretetet nem várhatsz senkitől, ha nem adod magad!

2014. márc. 12. 17:17
 46/59 Noydra ***** válasza:

"Miért ne lehetne egy férfi egyszerre büszke, tökös, de ugyanakkor jóindulatú, becsületes és tisztességes is?!"

Mert az ilyenek annyira szűklátókörűek, hogy nem látnak tovább fekete meg fehérnél.

Neki csak bunkó büszke-jószívű pancser kombó létezik.

Aztán azt hiszi, azzal megy valamire, ha kihasználja a sok ostoba p.i.csát, aztán majd rájön, hogy se társa nincs az életbe, ha meg lenne, az sem önmagáért szeretné.

2014. márc. 12. 17:48
 47/59 anonim ***** válasza:
... és ennek eredménye, hogy a ("becsületes", "tisztességes", ugyan..) Noydrához hasonlók fognak másfél évente visszatérni ríni pár hetet, mert az aktuális muff lapátra tette őket. Majd abba azért gondolj bele, hogy lehet a csajodnak inkább én kellettem (vagy legalábbis egy magamhoz hasonló felfogású), mint te. ;)
2014. márc. 12. 17:54
 48/59 A kérdező kommentje:

Micsoda indulatok dúlnak... Majdhogynem vtaforummá alakult at ez az egész miközben csak annak szántam, hogy páran okuljanak belőle, h semmi sem az aminek látszik, nem minden arany ami fénylik es jo óvatosnak lenni ha nem akartok tízen éveket kidobálni egypár lotyóra...

Tökre őszintén mondom vissza nézve így 46 évesen kijelenthetem hogy jo ha egy kezemen meg tudom számolni hány volt olyan aki ért annyit hogy a nevére is emlékezzek, olyan meg talan ketto volt akit bánok hogy vége lett,

No további jó küszködést a szélmalom harcban,

2014. márc. 12. 18:48
 49/59 Noydra ***** válasza:

47: Jóval több, mint másfel éve nem kell neki senki, csak én. A magadfajtákat a buta, felszínes, önbizalomhiányos, önigazolást kereső lelkibeteg r.i.bancok szeretik. Nincs is ezzel gond. Az ilyeneket használd csak nyugodtan, semmi baj vele, arra valók.

Csak nehogy azt hidd, hogy te jártál jobban ;)

2014. márc. 12. 20:27
 50/59 anonim ***** válasza:
Majd jusson eszedbe, ha beadja az unalmast, mivel kicsi a világ, lehet pont nálam köt majd ki, az lesz majd az igazán nagy hahaha. Várlak sírdogálni szeretett körünkben.
2014. márc. 12. 20:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!