Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van még ilyen szerencséje a csajokkal?
Szemezgetek az elmúlt évtizedekből:
- katona voltam es hat éve együtt egy lánnyal, az anyámék elvitték egy Európa körútra nyáron es a Francia Riviérán két helyi macsó partyba vágta.
- a nagy szerelmem minden jótanácsom es tiltásom ellenére is titokban eljárogatott a barátnőjéhez aki egy szutyok munkásszállón lakot. Az lett a vege hogy öt ukrán paraszt megerőszakolta miközben terhes volt. (1,5 hónapos ) sajnáltam de soha többet nem tudtam hozzányúlni ( de lett egy lányom 20 eves most super vele a kapcsolatom )
- meg nősültem elvettem 30 évesen egy 18 eves csajt 12 évig voltunk együtt szeretetben, minden happy, lett egy kisfiam akiről hat évesen kiderült nem rőlem van.
- a csajomat ( 3-4 éve volt velem ) egy pali nyaggatta, de azt mondta lekoptatja... Közben azt olvastam a csaj kimenő SMS -ei között ( nem turkáltam a telojában, o kert meg ra hogy valamit nézzék meg rajta es így véletlen botlottam bele ) szóval azt írta ennek a poscnek hogy mikorellette ült a gépen ( havonta ment Angliába ) ugy lesz,,, ta volna,,
- volt egy aki 4 év alatt hatszor volt kamu terhes, kamu agytumoros, kamu balesetben meghalt párral es az egyik melósommal a saját házamban szüret ossze a levet
Mistanában az az elmúlt években :
- neten ossze szedett ózdi picsqua akivel hetekig beszélgettem szerveztük a randit ismerkedtünk es mikor megbeszéltük hogy másnap este lemegyek es találkozunk ugy jött el a randira hogy konkrétan egy előtte nap megismert manus ágyából mászott ki.
- tavaj egy 33 nővel jöttem ossze, volt egy kisfia, normális volt majd hogy nem már hihetetlenűl. Két hete ismertem mikor jót az első probléma...
Nem jött meg neki es sokkot kapott ettől , en meg le vezettem neki hogy tőlem nem lehet ( ovulácios időszak ) na akkor kiderült hogy minden szerdán szombaton átjárogatott az elvileg hat honapja kidobott exéhez
- az utolsó meg két hónap utan bukott az exekkel, chatsexel, puncikuki kép csereberélgetéssel , egy halom hazugsággal ködösítéssel.
Csak szemezgetek a teljesség igénye nélkül...
Lassan kezdem megérteni a homokosokat, az animált kedvelőket, a remetéket, meg azokat akik itt szenvednek pl. a gyikon inkább :)
Kedves Freak
Azert halkan megjegyzem hogy a f...sz fejüért kikopkodtetnem veled a felsôsor közepét ha nem a cyber világban esik ki a szádon
Azért az tényleg több, mint nevetséges, hogy jön ide pattogni egy kis utolsó nyomorult, hogy mostantól még gátlástalanabbul használja ki a nőket meg stb., és akkor Freak haragszik a világra, meg neki kell beszólogatni, amiért helyre meri tenni az ilyen s.eggfejt...:DDD
Sajnálom, szánom a #15-ös válaszolót, és a kérdezőt is.
Igazatok van erre való a "privát üzenet"
Azt el kell ismerjem hogy a válaszom kaptam fel a vizet es a sorokkal előtte oda bigyesztett 15 -ősz nem láttam
De akkor is azt mondom mindenki ossza az észt egymásnak akinek baja van a másikkal priviben
Sorry
Freak, nem a jogról van szó.
csak más, ha szólsz valakinek és tesz rá magasról és más ha véletlenül éri baj. hány nőnek mondtam, hogy buli után taxizzon, vagy elmegyek érte? gyalogoltak. nem történt baj, de ezért nem tettek semmit.
hozzád sem szóltam, te pattogó f aszláda!
Na azert erről magyarazkodhatmal egy kicsit
A fogsdatlan prokátoroddal együtt
Nagy no tisztelő es gondolom a kort is tiszteled
Sajnos a felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!
Es f_szfejezhetsz
Okoska :)
Kedves sweet
Dehogy
fa_zfejuzni kell ....
Azert elég ritkán fordult elo hogy az életben sokan éltek ezzel az opcióval ... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!