Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a célja a páromnak a bűntudatkeltéssel?
Minden veszekedésünk alkalmával azt próbálja nekem beadni, hogy minden rossz az én hibám, hogy én beszélek neki semmiről, pedig elmondtam neki a gondomat, hogy több törődésre lenne szükségem, de amikor kiakadok azon, hogy tojik bele napokig az egészbe, és egyáltalán nem keres, akkor én vagyok az, aki hisztizik. És hogy nem tudom őt megérteni, hogy mennyire elfoglalt. Szerintem annyira azért csak nem lehet elfoglalt, hogy legépelje, hogy szeret vagy hogy hiányzom neki, mert nem azt várom tőle, hogy órákig beszélgessünk minden nap. És azt a kijelentést, miszerint mindenért én vagyok a felelős, abszurdnak tartom, mert egy kapcsolat két emberen múlik. És mondták már páran, hogy nem én tehetek arról, hogy nem tud értékelni, de egyszerűen már nem tudom ezt elhinni. Hol ronthattam el?
Én: 20/N, Ő:24/F
tényleg fárasztó.
ez nem is igazi kérdés, csak érezzünk együtt veled.
bűntudatkeltés mire való?
irányításra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!