Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent amikor egy fiú meg egy lány párok?
20 éves fiú vagyok és nem volt még barátnőm de most egy csaj elhívott találkozni már másodszorra is.
Az első alkalommal semmit nem beszéltem szinte csak ültem a moziban és néztük a filmet, aztán utána elköszöntem és elmentem...de most megin találkozni szeretne, de mit váér tőlem? Én szeretném ha megölelne meg ilyenek de ezt nyilván nem szabad neki mondani..de hova tart ez? És mit kéne csinálnom? Fogalmam sincs.
Ha egy fiú meg egy lány egy párt alkotnak, az azt jelenti, hogy szeretik egymást, jön a méhecske, bibe meg porzó, 9 hónap múlva meg jön a gólya. De valamit szerintem itt összekevertem, mert a szeretkezésről pl semmit sem írtam.
Nos, mit csinálj? Ha vallásos vagy, ha nem, tedd össze a két kezed és köszönd meg Istennek, vagy amiben hiszel, hogy ilyen lánnyal hozott össze a sors. Vagy Isten. Vagy amiben hiszel. Nem kertelek, ezt a ziccert kihagyod, a mostani hozzáállásoddal eltervezhetsz bár fülledt nyár éjszakai maszturbációt. Meg őszit, télit és tavaszit. Másodszor is mit tehetnél? MONDJ IGENT! És moziba ne menjetek mert felpofozlak monitoron keresztül. Mert írtad is, hogy "szinte csak ültem a moziban és néztük a filmet, aztán utána elköszöntem és elmentem". Ez nem volt valami nagy randevú. De, van benned valami, ami tetszik a lánynak. Legyen önbizalmad! Ez nem elég neked? Valamiért adott egy másik esélyt neked! 10-ből 9, sőt, 100-ból 99 lány nem keresett volna! Tehát, moziba ne menjetek. Ott hogyan beszélgetnétek? Vidd el kajálni. Nem, ne a Mekibe. Cukrászda pl. Beszélgetni meg a legegyszerűbb. Érdeklődj iránta. Mit szeret, mit csinál, mit tanul, zenefilmháziállatcsaládbarátoknyaraláskutyafaszaezegyszó bármi. Ha ő érdeklődik, igyekezz ne tőmondatokban válaszolni (alany+állítmány). Somlói galuska (ez a kedvencem, ti ehettek nyugodtan mást, nem haragszok meg érte) után mondjuk menjetek sétálni. Parkba. Városba. Akárhová.
Egyébként tudod mit vár? Hogy férfiként viselkedj. De komolyan. Látja, hogy kisfiú vagy még, de látja benned a hát, nem is tudom: lehetőséget? Nem azért, én a helyedben ezt úgy könyvelném el, hogy ebből rossz már nem sülhet ki! Ha igen, az is miattam lesz. Bocs, de ezt le kellett írnom. Ha nem lesz ebből kapcsolat, akkor annak te leszel az oka. Szóval, mit vár még tőled? Mondjuk, átveszed a kezdeményezést. Át fogja adni, hidd el. Beszélgetés közben megfogod a kezét/átkarolod. De ne ilyen debil erőltetett módon. Mondjuk máshogy nem lehet, de na, próbálkozz. Vagy bókolsz neki. Őt dicséred! Nem a ruháját! ŐT! Ez jólesik nekik. De dicsérheted bármijét. Haját, hangját, illatát.
Ja igen, szemkontaktus! Nem kell folyton a szemét bámulni, de mondjuk ha beszélsz neki, nézz bele néha. Vagy ha ő beszél neked. A randi után mondd neki, hogy jól érezted magad vele. Nyilván ha a sarkadra állsz, akkor ő is jól fogja érezni magad vele, nem csak mondani fogja. Különbség! Majd érzékeny búcsút intetek egymásnak. Csók. Nincs rá recept, pillanat dönti el, a helyzet adja. Ha úgy alakul, akkor úgy alakul, ne küzdj ellene, add át neki magad. Ha nem jön össze, akkor ne hiányold. Nem kötelező kelléke a randinak. Csak ajánlott extra. Mint a légzsák a kocsiban. Légzsák nélkül is megy az autó, de légzsákkal is meghalhatsz. Persze légzsákkal jobb. Nem meghalni, már nem az autóról beszélek.
No, a stílusért bocsi, de így talán jobban tudatosul, mint ha pátyolgattalak volna. A következő randin áll vagy bukik minden. Ne szúrd el! Én nagyon szurkolok neked! ;) Az adjon önbizalmat, hogy a botrányosan fos (de inkább semmilyen, súlytalan) első randid után van második! Tényleg a legtöbb lány továbbment volna. Tehát ez a lány valami különleges kell, hogy legyen. Ne szúrd el! Hajrá. Jönnek még majd értelmes kommentárok biztos, meg amit írtak, azok közül is fogadj meg jó párat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!