Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolt arról amikor a lány az idősebb?
Figyelt kérdés
Én 97-es, ő 99-es. Mondjuk nem járunk csak ismerkedünk. Én úgy vagyok vele, hogy ez egyáltalán nem döntőérv, de kíváncsi vagyok mások véleményére.2013. dec. 6. 20:32
1/7 anonim válasza:
én 98as vagyok beszállhatok ebbe a kis szendvicsbe?De én leszek középen!
4/7 anonim válasza:
Ennyi idősen mit akartok? ketten élteetek vagy 100 évet.
5/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk az már szerintem is fura lenne, ha még egy évvel fiatalabb lenne.:D Amúgy januári, és idősebbnek néz ki a koránál.
2013. dec. 6. 20:34
6/7 A kérdező kommentje:
Hogy az én kérdéseimre soha nem jönnek normális válaszok...
Aki ellenzi, az is leírhatja értelmesebben + egy rövid indoklás is szerintem alap lenne.
2013. dec. 6. 20:47
7/7 anonim válasza:
Nem ügy. A feleségem 3 év 5 hónappal idősebb.(27). Egyikünket se érdekli. Szeretjük egymást.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!