Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek ebben a szerelmi háromszögben? 35N
Normális, és értelmes válaszokat kérnék, köszönöm!
Szóval, 35 éves vagyok. A férjemmel 15 éve ismerjük egymást, de házasok csak 8 éve vagyunk. Tulajdonképpen az első fiatalkori szerelem. Van egy kislányunk is, ő 11 éves. Egy kis boltot vezetünk 10 alkalmazottal. És hát sajnos a házas életünk eléggé megromlott. Az utóbbi évek szinte nagyon a cégről szólnak, a cég a téma "bennt", otthon, a konyhában, a fürdőben. Ő is megváltozott irányomban, sokszor rámmorran, ha valami nem úgy jön össze, rajtam tölti ki a dühét. Többnyire idegesíteni szokott, otthon is piszkál mindenért. Volt idő, amikor sokáig a lányom mellett aludtam külön. Azt hiszem, ha nem lenne a vállalkozás, már rég elváltam volna. Nem hinném hogy szeretem, azt hiszem inkább csak megszokás. Úgy érzem, mintha én egy tárgy lennék neki, amit - ha szeretkezni van kedve - kivesz a fiókból. A házasságunkat már jópárszor megpróbáltuk rendbehozni. Viszont, megismerkedtem egy 27 éves sráccal. Lassan indult a kapcsolatunk, beszélgetéssel, de most tovább bonyolódott. Egyre erősebbek felé az érzelmeim. Sokat gondolok rá, ha vele vagyok - IGEN, találkozgatunk röpke órákra, de szex még nem volt! - úgy érzem "feltöltődök", nagyon sok pluszt ad nekem. Nem csak a testi dolgok miatt, hogy van aki kívánatosnak lát, hanem amúgy is. Jófej, vicces, korához képest érett. Jó érzés, hogy van akire gondolhatok, aki megért, akivel el lehet beszélgetni. Ha vele vagyok olyan mintha nem is a valóságban lennék, annyira jó. Olyan szenvedélyeket szabadít fel bennem, amit már rég nem tapasztaltam. Tulajdonképpen ha csak kettőnkről lenne szó, működne is a dolog. Viszont így, tiszta káosz az agyamban minden. Ott a lányom, az ő életéről is döntenem kell. A vállalkozásról is, az alkalmazottakról is. Bárcsak önző lehetnék, de nem tudom. És rossz az is, hogy ő is többre vágyik, de nem adhatom meg neki. Nem foghatom vissza. Lehet hogy el kellene engednem, had járja a saját útját? Ti mit tennétek?
nem a 15 éved dobod el, ezalatt biztos sok jót adtatok egymásnak, tehát ha vele voltál, biztos úgy gondoltad, hogy megérte. attól még vége lehet, ha a mostani pillanataidat már nem szépíti meg.
a lányodnak meg jobb, ha mindenki éli a saját életét, nem pedig meggyűlölsz valakit, akit valamikor szerettél, de már csak kényszerből vagy vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!