Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy érthető hogy nem volt még csajom?
22 éves vagyok , a közép suliba semmit nem beszéltem senkivel.egy csaj ismerősöm sincs egyel se szoktam soha beszélni .ha csajokat látok és röhögnek vagy csak ott vannak egyből aszt hiszem engem röhögnek elis megyek onnan ha tudok,ha szembe jönnek velem rájuk se nézek soha ,
igy már lehet érteni mért nem volt csajom
Javaslatom: mondd meg a szüleidnek, hogy forduljanak fel, aztán az első busszal menj el és soha többet ne lássanak.
Az olyan családi háttérből, ami ilyen személyiséget nevel ki, menekülni kell amilyen gyorsan csak lehet.
küzdő sportra jártam már ,
kondizni is jártam már
Hát igen, rólad lerí, hogy nem vagy túl sikeres csajügyben. Nos, először tanulj meg helyesen írni.
Amúgy egyáltalán mit vársz, ha még rá sem nézel egy lányra sem? Mit vársz, hogy egyszer csak ellepnek a lányok, aztán agyon vissza ölelgetnek?
0 önbizalommal, semmi kisugárzással, és azzal, hogy folyton kerülöd a lányokat, nem fogsz semmire sem menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!