Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bebukott a barátnőm ( élettársam ) a múltjával, exekkel, társkereső oldalakról itt maradt " barátokkal' kidobtam es most en vagyok a Sz. R fafejű es a legnagyobb csalódás az életében. Ti is így gondolnátok?

Figyelt kérdés

A laptopján vagy kétszáz kep a cunusárol, farkincajrol, a néha beszélünk exei kb hetente 4-5 szor bálycsevegnek vele, ráadásul ezekről minden hülyeséget ki dumált nekem ( hogy ki élvezett bele, melyik jutott be a kipufogóba stb stb ) a viberen egy halom cyber sex beszelgetés, es sorolhatnám a dolgait amit két hónapig takargatott, mikor kiderült letagadott mindent, sőt en lettem a balfék hogy ilyesmivel gyanúsítgatom. De a sok bizonyíték megtörte es abban maradtunk hogy rendet csinál maga körül. Olyan jól sikerult hogy ( két honapja volt ez a balhé ) pénteken en küldtem el a bő tíz evvel fiatalabb chatsexes pöch mutogató fiúcskáját az anyjába mert azt azert nem sikerult megoldani hogy le akadjon rola. Szombaton meg a párom mert elegem lett az egészből.... Erre most en vagyok a szemét, az akit a legjobban szeret a világon es csalódott bennem meg az egész emberiségben..

A kérdés tényleg szar ember vagyok hogy nem tudtam ezeken a dolgokon átlépni es jopofat vágni hozzá?

2014. márc. 11. 13:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem volt mit letisztazni mert fel sem merült ilyen kérdés.

Szociális területen vezető beosztásban dolgozó 1-3 eves gyerekek, mellette főiskolán tanít es sérült gyerekek rehabilitaciojával foglalkozik.

Mielőtt ossze jöttünk mindketten sokat meseltunk egymásnak magunkról ... No ezek a dolgok kimaradtak a " medéből " viszont megtudtam hogy ilyen egy normális, kedves, szorgalmas, lojális, morális es a bibliában különbet nem találsz földre szállt angyal... En meg benyaltam az egészet, es két hónap alatt semmi jelet nem láttam az ellenkezőjének annyira kutakodtam a dolgaiban kvázi vakon meg bíztam benne .

2014. márc. 11. 14:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem igazad volt, de próbálj már kicsit értelmesebben írni.
2014. márc. 11. 14:49
 13/15 A kérdező kommentje:

#10 es

Bocs telo hülye autocorrektorral plus vezetek közben :)

2014. márc. 11. 14:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Az én exem is tagadott mindent amikor lebukott. Sok fiúval kavargatott és közbe a szemembe hazudott. El is küldtem az anyjába.

Te se érezd magad szar embernek, nem tettél semmi rosszat. Megérdemli a szajha.

2014. márc. 11. 15:31
 15/15 Szergej55 ***** válasza:
Tényleg bal(szopjonleacenzor)fasz vagy. Én 20 perc után agyonütöttem volna.
2014. márc. 11. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!