Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szetintetek? Tanacs kene pasiugybe. A lenyeg lent

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel nyaron kavartam ess szakitottunk valamilyert ess most egy honapja ramirt ess beszelgettem vele ess mondta hogy nyaron ujra ossze akar jonni velem ess megkertem a baratnomet hogy kerdezzen ra es azt mondta hogy komolyan gondolja ess neleeg olyanokat irogat hogy mennyire vagyok bevallalos ess hogy kuldjek fehetrnemube kepet ess kozbe meg azt mondja hogy komolyan gondolja ess hogy nagyon bejovok neki de en azt erzem hogy csak le akar fektetni de azt is erzem hogy nem ess azt iss mondta hogy megbizhatok benne ess azt erzem hogy meg is bizhatok benne meg nem is... ess az a baj hogy nagyon beleszerettem... szerintetek mit csinalljak ? Hagyja? Vagy jojjek ossze vele ?

Kerlek valaszoljatok mihamarabb...

2014. márc. 10. 14:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, de nehezemre esik komolyan venni...
2014. márc. 10. 14:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A 3. ess után nem olvastam tovább, de már így is tudom mi lesz neked a legjobb. Az hogy ne pasizz, inkább tanulj még egy kicsit előtte. 13 éves vagy, ne akarj túl korán felnőni, mert még a végén felcsinálnak, és ottmaradsz egyedül anyádékra.
2014. márc. 10. 14:25
 3/11 anonim ***** válasza:
...vagy értelmezni :D
2014. márc. 10. 14:25
 4/11 A kérdező kommentje:
14 multam
2014. márc. 10. 14:26
 5/11 anonim ***** válasza:
13 vagy 14, egyremegy. a lényeg hogy még nagyon gyerek vagy, ne pasizz hanem inkább az agyadat tornáztasd a lukad helyett.
2014. márc. 10. 14:34
 6/11 anonim ***** válasza:
14? dugjon csak meg, úgyis kevés a gyerekterhesség, mert ostoba libák előbb húznak szoknyát bugyi nélkül, minthogy felvilágosodnának...
2014. márc. 10. 14:43
 7/11 anonim ***** válasza:
14 múltál? Ne reklámozd..
2014. márc. 10. 15:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Nyelvtanból és helyesírásból nem kellene tanács?
2014. márc. 10. 16:00
 9/11 A kérdező kommentje:
Valaki nem tudna ertelmes valaszt ? Koszike
2014. márc. 10. 17:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha értelmes lenne a magyarázat, nyilván értelmes válaszok érkeznének. Ess..ess...ess...ess Előbb tanulj, utána pasiz, éretlenek tűnsz, nincs még itt az ideje, nem csak a korod, de a felfogásod miatt is.
2014. márc. 12. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!