Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kaphatnám vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kaphatnám vissza a szerelmem?

Figyelt kérdés

16 hónapja jártunk és most hétvégén szakított. Nagyon kivagyok borulva. Igazából az ok, hgy sokat veszekedtünk az elmúlt két hétben, mert nélkülem ment el bulizni a barátaihoz mikor itthon volt és ez nekem rosszul esett, mert a baráűtai engem nem szeretnek és ezt meg is mondták. Ezért én nem szivesen mentem volna olyan buliba ahol ott vannak azok a "kedves" barátok is. És annyira fájt hogy a hétvégéjét nem teljesen velem tölti, hogy ezért mindig vitatkoztam vele, mert mivel egyetemista csak hétvégén tudunk találkozni. Most pedig azt mondta, hogy ez a sok veszekedés betett neki, és hogy szeret még csak nem úgy. Én nem vagyok az a fajta lány aki fut egy pasi után, de érte még meg is alázkodtam . Este 11 kor lemnetem biciklivel, hogy ismét meggyőződjek róla, hogy ezt szeretné, hogy vége legyen, mire a kérdésre feleve sírva és remegve azt felelte: -nem, nem, nem nem lehet.. én már ezt eldönöntöttem. Hazatekertem egyedül és sírva a sötétbe, várva hogy utánam jön de semmi. Aztán elkeseredtségembena gép elé ülve leirtam neki h nem tudok nélküle élni msnen ahol rejtve volt fenn, de nem válaszolt, aztán másnap hivtam va reggel de nem ő vette fel kértem hogy hívjon vissza. Fél óra múlva felhivott megkérdeztem találkozhatnánk e mielőtt visszamegy az egyetemre és azt felelte, hogy nem jó ötlet szerinte. Nem akartam már többet beszélni vele, de délután mégis msn közelbe kerültem és kértem adjon még egy esély, de arra kért tartsam tiszeteltben a döntését ha szeretem és ne keressem. Erre én kimentem az állomásra zokogva és vártam fél óráig, nagynehezen megtaláltam és elmondtam a szemébe hogy bármit megtennék aztét hogy ismét velem legyen! Mire ő azt mondta, hogy miért pont most ? Elmondtam neki, hogy most ébredtem rá, hogy mennyire szertem és hogy bármit megtennék érte, de ő csak sírt és próbált elszigetelődni. Miért érzem úgy, hogy még midnig szeret? Mit tegyek ? Nekem csak Ő kell! Kérlek írjátok le a véleményeteket és segítsetetek adjatok tippket! :( Nagyon kivagyok borulva egész nap cska sírok!

17L

2009. dec. 14. 10:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt végigolvasni :)-ami nem kell nem szabad erőltetni -az idő mindenre gyógyír
2009. dec. 14. 12:23
 2/5 anonim válasza:
Velem is pont ez volt. Nem igazán szeretek a barátom haverjaival lenni. Ő persze szereti őket ezért elég sokat volt velük és én is úgy éreztem hogy elhanyagol engem. Nem értettem amikor kiborult egy-egy veszekedés után, hisz én csak vele akartam lenni minél többet. A vége az lett hogy szakított velem. Mindent megpróbáltam egyfolytában kerestem,már szó szerint zaklattam, és ekkor azt mondta hogy nem is akar velem már beszélni mert elegem lett. Ekkor rádöbbentem hogy hülye vagyok inkább arra kéne rádöbbentenem hogy hiányzom neki és szeretne velem lenni. Ezért csak néha néha írtam neki semleges dolgokat hogy hogy van meg ilyenek. Próbáltam türelmes lenni. Aztán pár hét alatt eljutottunk odáig hogy azt mondta én kellek neki és nem akar elhagyni többé. Rájöttem hogy több teret kell neki adnom. Megértem hogy te is szeretnél vele minél többet lenni,de lehet neki is kell egy kis tér. Ha meg a barátaival akar lenni hagy menjen te meg találkozz a barátnőiddel,szerintem havonta 1-2x belefér. És fel a fejjel ha lenyugszik egy kicsit és hagysz neki időd átgondolja a dolgot és rájön majd a dolgokra:) Remélem tudtam segíteni és bocsi hogy hosszúra sikeredett:P
2009. dec. 14. 16:25
 3/5 anonim válasza:
*elege lett
2009. dec. 14. 16:27
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :) dőleg a 2. válaszolónak! remélem velünk is így lesz :(
2009. dec. 15. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:
már eltelt fél év...kíváncsi lennék rá, hogy mi történt, hogy végül kibékültetek-e vagy sem, de sajnos nekem nagyon gyanús a dolog...nem lehetséges, hogy megcsalt??akkor viselkedik így az ember.Saját tapasztalat.
2010. jún. 14. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!