Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kaphatnám vissza a szerelmem?
16 hónapja jártunk és most hétvégén szakított. Nagyon kivagyok borulva. Igazából az ok, hgy sokat veszekedtünk az elmúlt két hétben, mert nélkülem ment el bulizni a barátaihoz mikor itthon volt és ez nekem rosszul esett, mert a baráűtai engem nem szeretnek és ezt meg is mondták. Ezért én nem szivesen mentem volna olyan buliba ahol ott vannak azok a "kedves" barátok is. És annyira fájt hogy a hétvégéjét nem teljesen velem tölti, hogy ezért mindig vitatkoztam vele, mert mivel egyetemista csak hétvégén tudunk találkozni. Most pedig azt mondta, hogy ez a sok veszekedés betett neki, és hogy szeret még csak nem úgy. Én nem vagyok az a fajta lány aki fut egy pasi után, de érte még meg is alázkodtam . Este 11 kor lemnetem biciklivel, hogy ismét meggyőződjek róla, hogy ezt szeretné, hogy vége legyen, mire a kérdésre feleve sírva és remegve azt felelte: -nem, nem, nem nem lehet.. én már ezt eldönöntöttem. Hazatekertem egyedül és sírva a sötétbe, várva hogy utánam jön de semmi. Aztán elkeseredtségembena gép elé ülve leirtam neki h nem tudok nélküle élni msnen ahol rejtve volt fenn, de nem válaszolt, aztán másnap hivtam va reggel de nem ő vette fel kértem hogy hívjon vissza. Fél óra múlva felhivott megkérdeztem találkozhatnánk e mielőtt visszamegy az egyetemre és azt felelte, hogy nem jó ötlet szerinte. Nem akartam már többet beszélni vele, de délután mégis msn közelbe kerültem és kértem adjon még egy esély, de arra kért tartsam tiszeteltben a döntését ha szeretem és ne keressem. Erre én kimentem az állomásra zokogva és vártam fél óráig, nagynehezen megtaláltam és elmondtam a szemébe hogy bármit megtennék aztét hogy ismét velem legyen! Mire ő azt mondta, hogy miért pont most ? Elmondtam neki, hogy most ébredtem rá, hogy mennyire szertem és hogy bármit megtennék érte, de ő csak sírt és próbált elszigetelődni. Miért érzem úgy, hogy még midnig szeret? Mit tegyek ? Nekem csak Ő kell! Kérlek írjátok le a véleményeteket és segítsetetek adjatok tippket! :( Nagyon kivagyok borulva egész nap cska sírok!
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!