Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Az exbarátnő ugyanazokat mondja a mostani fickójának, mint nekem. :D
Szóval, bennem csalódott, azt mondja, és ezért szakított, de néha azért tartjuk a kapcsolatot...
De úgy veszem észre, hogy főként azért jött össze a másik gyerekkel, mert el akar felejteni, és a "jó tulajdonságaim" belevetíti a gyerekbe...
Ugyanazokat mondja jó tulajdonságainak, mint nekem, szinte szóról szóra, miért csinálja ezt?
Hogy megnevetteti, jól el tud Vele beszélgetni, stb... De tudtommal nem olyan jó a viszony.
Nem is olyan az a srác, mint én, mégis ezeket mondja...
Most Neki jó, hogy becsapja magát? Meg hogy "belevetít" engem egy másik srácba, aki teljesen más, mint én?
Mit csináljak, hogy észrevegye, ÉN vagyok az, akit az új emberkében lát?
És csodálkozik, hogy le se sz*rja a gyerek mostanság...
Mit tegyek?
Ismerősömnek mondja, hogy azért is kerül, mert mindig felzaklatom, felkavarom.
Ez jónak mondható, vagy rossznak? :)
Szerintem felhívhatod, h nem e találkoztok megbeszélni "valamit".
Nekem is volt ilyen, h szakított velem a csaj,aztán ment a duma h felkavarom,meg irritálom, én meg mondtam h hát jó, leszopha*tsz:)
Aztán később tudtam meg kb. vagy fél évvel h vissza akart jönni hozzám:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!