Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Az exbarátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Az exbarátnő ugyanazokat mondja a mostani fickójának, mint nekem. :D

Figyelt kérdés

Szóval, bennem csalódott, azt mondja, és ezért szakított, de néha azért tartjuk a kapcsolatot...

De úgy veszem észre, hogy főként azért jött össze a másik gyerekkel, mert el akar felejteni, és a "jó tulajdonságaim" belevetíti a gyerekbe...

Ugyanazokat mondja jó tulajdonságainak, mint nekem, szinte szóról szóra, miért csinálja ezt?

Hogy megnevetteti, jól el tud Vele beszélgetni, stb... De tudtommal nem olyan jó a viszony.

Nem is olyan az a srác, mint én, mégis ezeket mondja...

Most Neki jó, hogy becsapja magát? Meg hogy "belevetít" engem egy másik srácba, aki teljesen más, mint én?

Mit csináljak, hogy észrevegye, ÉN vagyok az, akit az új emberkében lát?

És csodálkozik, hogy le se sz*rja a gyerek mostanság...

Mit tegyek?

Ismerősömnek mondja, hogy azért is kerül, mert mindig felzaklatom, felkavarom.

Ez jónak mondható, vagy rossznak? :)

2009. dec. 14. 07:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Az ex, már ex... ne foglalkozz vele!
2009. dec. 14. 07:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Mit kell ezzel foglalkozni? Elment kész, ennyi. Hagyd a fenébe.
2009. dec. 14. 08:12
 3/9 Szupermókus ***** válasza:
Szard már le ... szúrogattad, nem kellettél neki ... akinek másnak a répája kell, az húzzon a ...-ba.
2009. dec. 14. 08:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Jó, de szeretem. És az a bárgyú f*szkalap irritál.
2009. dec. 14. 08:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem felhívhatod, h nem e találkoztok megbeszélni "valamit".

Nekem is volt ilyen, h szakított velem a csaj,aztán ment a duma h felkavarom,meg irritálom, én meg mondtam h hát jó, leszopha*tsz:)

Aztán később tudtam meg kb. vagy fél évvel h vissza akart jönni hozzám:P

2009. dec. 14. 10:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy csak szeretnéd, ha ez még mindig Rólad szólna. Őszintén, az szerintem alap, hogy az ember olyan párt keres, akivel jól el tud beszélgetni, és megnevetteti... Ezeket én is kiemelném, mert fontos dolgok, és akivel összejövök arra bizonyára igaz is. Szóval nem tudom, ez mit bizonyít... Próbálj meg túllépni rajta, csak ennyit kell tenned. Beleszólnod semmiképp.
2009. dec. 16. 14:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem, az exek engem is felkavarnak. Pláne, ha sokat vártam de csalódtam bennük.
2009. dec. 16. 14:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsi de nem nagy szám, hogy ő is megtudja nevettetni meg te is. Ez nem valami különleges dolog, sok emberre illik.
2009. dec. 16. 14:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy téged vetít bele a másik srácba, lehet hogy a te előtted lévő fiuknak is ugyanezt mondta és te csak 1 vagy a sok közül! Mármint úgyértem hogy amiket neked mondott meg a mostani pasijának lehet ugyanazt mondta a te előtted lévő pasiknak is!!!:D
2009. dec. 16. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!