Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el anyumnak, hogy van barátom? Nem szokványos eset.
Hogy kéne közölni vele? Még picit húznám, hogy biztos legyen, nem 2 hét után különmegyünk. Bemutatni szóval még nem most. De nemsokára meg kéne mondanom, hogy van barátom. Amivel baj nem lenne, de a fiú 3,5 évvel fiatalabb nálam... Hogy kéne adagolni neki? Ki lesz vajon akadva? Annyit már leszűrt a beszédemből, hogy ennek a fiúnak bejövök, de hogy járunk, azt nem gondolná.
Adjatok tippekeeet! *-*
És nem szeretnék lenéző válaszokat kapni, mert én tudom, hogy nekem mi a jó, és én szeretem azt a fiút. Minden nehézség árán is.
Köszönöm! :)
Na ebben mondjuk van igazság, hogy most pont ott az a nagy szakadék :/ Ez mondjuk valahol zavar is, mert tartok attól, hogy megszólnak :/
Nem megjátssza magát, ismerem. És ezt nem azért mondom, mert ezt akarom hinni. Hanem tudom. Tudom, hogy milyen a srác, tudom, hogy nem az a fajta, aki csak megjátszaná magát. Tényleg meglepő módon komolyabb, mint a korosztálya, de ennek okai is vannak mondjuk. Nem véletlenül ilyen.
Annyira elszomorító amúgy, hogy senki nem is adja meg az esélyt arra, hogy akár nem 1-2 hétig leszünk együtt... Oké, hogy gyerek, én meg azért jóval érettebb vagyok nála, de könyörgöm. Miért ne lehetne kivétel is? Miért kell általánosítani, hogy a 15 évesek mind reménytelenül linkek és megbízhatatlanok? Igazából sokkal többre tartom, mint a 18-19-20 éves ismerőseim nagy részét. Viselkedésben veri őket, és ez gáz... :S
még alig szőrösödik, most alakul a személyisége
biztosan nem túl érett agyban
Miért ne lehetne agyban érett? :o
Atyaég, nem is ismeritek :/
De akkor legyen igazatok, egy éretlen kis lurkó, akivel együtt leszek max. 2 hétig és nektek lesz igazatok... :|
Végre egy normális válasz, köszönöm kedves 14-es!
Amúgy volt már buliban, el is járt nem egyszer, de nem igazán jött be neki. Néha házibulikat csinál csak haverokkal. Ennyi. Hogy az ivás részére menjek :) Különben meg nem feltétlen van nagykönyvben megírva, hogy nekünk 4-5-6 évig is akár együtt kell lennünk. Megpróbáljuk, mert miért ne. Ha az esélyt se adjuk meg magunknak, nem is fogjuk tudni, hogy megy-e nekünk... Nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!