Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el anyumnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el anyumnak, hogy van barátom? Nem szokványos eset.

Figyelt kérdés

Hogy kéne közölni vele? Még picit húznám, hogy biztos legyen, nem 2 hét után különmegyünk. Bemutatni szóval még nem most. De nemsokára meg kéne mondanom, hogy van barátom. Amivel baj nem lenne, de a fiú 3,5 évvel fiatalabb nálam... Hogy kéne adagolni neki? Ki lesz vajon akadva? Annyit már leszűrt a beszédemből, hogy ennek a fiúnak bejövök, de hogy járunk, azt nem gondolná.

Adjatok tippekeeet! *-*

És nem szeretnék lenéző válaszokat kapni, mert én tudom, hogy nekem mi a jó, és én szeretem azt a fiút. Minden nehézség árán is.

Köszönöm! :)

2014. márc. 9. 17:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Na ebben mondjuk van igazság, hogy most pont ott az a nagy szakadék :/ Ez mondjuk valahol zavar is, mert tartok attól, hogy megszólnak :/

Nem megjátssza magát, ismerem. És ezt nem azért mondom, mert ezt akarom hinni. Hanem tudom. Tudom, hogy milyen a srác, tudom, hogy nem az a fajta, aki csak megjátszaná magát. Tényleg meglepő módon komolyabb, mint a korosztálya, de ennek okai is vannak mondjuk. Nem véletlenül ilyen.

Annyira elszomorító amúgy, hogy senki nem is adja meg az esélyt arra, hogy akár nem 1-2 hétig leszünk együtt... Oké, hogy gyerek, én meg azért jóval érettebb vagyok nála, de könyörgöm. Miért ne lehetne kivétel is? Miért kell általánosítani, hogy a 15 évesek mind reménytelenül linkek és megbízhatatlanok? Igazából sokkal többre tartom, mint a 18-19-20 éves ismerőseim nagy részét. Viselkedésben veri őket, és ez gáz... :S

2014. márc. 9. 17:37
 12/15 anonim ***** válasza:

még alig szőrösödik, most alakul a személyisége

biztosan nem túl érett agyban

2014. márc. 9. 17:48
 13/15 A kérdező kommentje:

Miért ne lehetne agyban érett? :o

Atyaég, nem is ismeritek :/

De akkor legyen igazatok, egy éretlen kis lurkó, akivel együtt leszek max. 2 hétig és nektek lesz igazatok... :|

2014. márc. 9. 18:15
 14/15 anonim ***** válasza:
itt arra céloznak hogy az ember ugye nem változik de neki még nincs meg az a személyisége ami alapján elégségesen jellemezni lehetne....hogy mondjak egy példát az ugye köztudott hogy aki 15 évesen már bűnözik pl az felnőtt korban se lesz rendes ember....de ez nem jelenti azt hogy aki 15 évesen normális az 25 évesen is ugyanaz a személyiség lesz csak öregszik közben 10 évet,mert ez azért nem így működik...nem tudod hogyha ugymond felnőttesebb dolgoket csinál pl iszik akkor mennyire kap rá a későbbiekben, mennyire lesz bohém bulizós ami hátrányára változtatná....ha meg teszem azt lefekszik veled akkor igenis ott lesz az agya felső kispolcán ketyegő bombaként hogy "eddig azt hittem egy átlagos tucattini vagyok de ha 15 évesen már meg tudtam fektetni egy 19 évest akkor vajon mire lehetek képes évek múlva??? van jövőm az éjszakai életben és ezt a nagymenőséget egyszerűen kamatoztatni kell"
2014. márc. 10. 14:06
 15/15 A kérdező kommentje:

Végre egy normális válasz, köszönöm kedves 14-es!

Amúgy volt már buliban, el is járt nem egyszer, de nem igazán jött be neki. Néha házibulikat csinál csak haverokkal. Ennyi. Hogy az ivás részére menjek :) Különben meg nem feltétlen van nagykönyvben megírva, hogy nekünk 4-5-6 évig is akár együtt kell lennünk. Megpróbáljuk, mert miért ne. Ha az esélyt se adjuk meg magunknak, nem is fogjuk tudni, hogy megy-e nekünk... Nem? :)

2014. márc. 10. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!