Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idő múlva miért kezd az aktuális barátom kritizálni? Elmúlik a szerelem, vagy mi ez?
azt vettem észre a srácokon, amikor összejönnek velem, én vagyok az "istennő" halálosan belém szerelmesednek, elkezdünk járni, eltelik kb fél év és fintorogva, vagy kimosolyogva elkezdik: jé, de csúnya ez a pattanás, jé itt anyajegyed van, jé narancsbőr van ott rajtad, ha kifestem a körmöm -xy-nak (nem nekem) milyen gyönyörű, meg stb
és ez az állapot maradandó is.
a továbbiakban mindig kritikus szemmel figyelnek.
de a bnőim barátjai nem ilyenek
teljesen más a hierarchia, több év után is olyanok a bnőm mellett mint egy pincsi
én mit cseszek el?
#2 az egyik ilyen kapcsolatomból eljegyzés volt.
komoly kapcsolatokról beszélek
Mert sok esetben nem valódi érzelmeken alapulva vágnak bele a kapcsolatba, csak ilyen pillanatnyi vágyfelfokozottság érzésével társítva és rövid időn belül kibukik a valóság. Megszokják azt, hogy vagy nekik és egyre inkább unalmassá válik a dolog, mivel semmit sem kell tenniük érted.
UI: Én nem ilyen vagyok. Volt barátnőmnél is több mint 1,5 év után is dicsértem, szerettem.
"unalmassá válik a dolog, mivel semmit sem kell tenniük érted. "
ez már megint nem komoly kapcsolatokra jellemző.
ha így működne egy házasság pl, szép is lenne.
én komoly kapcsolatokról beszélek! gondolom abban nem kell hetente szakítani, meg zsarolni a másikat mindig, hogy megtegyenek mindent értem, illetve, hogy egyáltalán szeressenek, ne megszokás legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!