Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Nos a helyzet az, hogy van egy fiú,17 éves nagyon sokat szoktunk csetelni fb-on,de ő Pesti én meg Szolnoki. És az lenne a kérdésem,hogy nektek mi a véleményetek a távkapcsolatról,meg az is érdekelne hogy pl ha ő bejön legelőször Szolnokra, akkor hogy viselkedjek,mármint így fb-on tökre megismertem meg minden, csak legelőször biztosan furcsa lesz. Elsősorban azok véleményét kérném,akiknek már volt szerepük távkapcsolatban,de azok is írjanak nyugodtan, akiknek van valami jó ötletük. Előre is köszönöm:) 15/l

2014. márc. 9. 06:38
 1/9 anonim ***** válasza:
teamviewer-el :D
2014. márc. 9. 06:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is szolnoki vagyok:)
2014. márc. 9. 07:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is szolnoki! Akkor a 2-essel Gangbang! :D
2014. márc. 9. 07:32
 4/9 A kérdező kommentje:
haha:D
2014. márc. 9. 07:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem ez furi.Hogy lehet valakit igy"tökre" megismerni?Ahhoz ,hogy valakit megismerjünk kell a személyes kontaktus.Viselkedj ennek megfelelően.
2014. márc. 9. 07:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Meg lehet ismerni neten a másikat. Sőt, bele is lehet zúgni a másikba:D Talán pont azért, mert előbb ismered meg a belsőjét, mint a külsejét.

Nekem volt hasonló, nagyjából olyan korú voltam, mint te. A srác pesti volt, én meg 200 km-re laktam tőle.

Már azelőtt totál szerelmes voltam, mielőtt találkoztunk volna élőben. És aztán mikor találkoztunk, nem múlt el a varázs:D De már ő is hajlott a dologra, mikor lejött hozzám. Úgyhogy össze is jöttünk, 3 évig jártunk:)

2014. márc. 9. 08:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Ja, és hogy a kérdésre is válaszoljak:

Pont úgy viselkedj, ahogy mindig szoktál. Ne akarj más lenni:)

2014. márc. 9. 08:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Fiatal korban tapasztalatból mondom (2 távkapcsolatom volt, egyik 100km, másik 250) szinte esélytelen, ha csak 1ikőtök nem utazik ingyen, kb. minden hétvégén:D
2014. márc. 9. 08:39
 9/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

am meg a 08.33-assal teljesen egyetértek:) neten keresztül is bele lehet zúgni a másikba, és ez szerintem sokkal jobb mert valóban először a belsőt ismerjük meg egymásban:) ez történt velem is:3

2014. márc. 11. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!