Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak? Azt akivel már lassan 2 éve együtt vagyok de szinte csak távkapcsolatba vagy azt aki mindennap mellettem van?
szóval.. Lassan két éve együtt vagyok a barátommal akivel távkapcsolatba élek mert én még sulizok ő pedig egyetemen van. Ahogy összejötünk egy tökéletes nyarat töltöttünk el együtt. de ősszel megkezdődött a távkapcsolat és a következő nyáron is külföldre kellett menjen ugyhogy nagyon sokat szenvedtem/szenvedek miatta, de amikor itthon van minden tökéletes. De nem várhatom el azt h ne menjen el mert ő a jövőjét építi.
Van egy fiu a suliból aki a legjobb barátom és a barátom távollétét csak ugy bírtam ki eddig hogy ő mellettem volt. Osztálytársam, padtársam... Reggel találkozunk és még a sulin kívül is vagy vele vagyok vagy egész nap beszélünk. Szeretem őt, és elegem van a távkapcsolatból és most nem tudom hogy mit tegyek mert a kettő együtt nem mehet de egyiket se akarom elhagyni.. Választanom kell.
mérlegelj...
kit szeretsz jobban?
kiben bízol meg jobban?
kivel tudnád elképzelni az életed?
a választ csak te érzed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!