Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha lever a víz a társkereső oldalaktól?
A problémám az, hogy nehezen tudom rászánni magam, hogy ilyen oldalakon nézelődjek. Legtöbbször már a nevüket is nyálasnak találom, de az ölelkező statiszták és a dizájn csak még tovább súlyosbítja a helyzetet. Nem bírom a giccset.
A másik, ami zavar, az a fényképek. Ezeket legtöbbször amatőr módon készítik magukról, aminek eredményeképp a szereplők sokszor rondábbak rajta, mint a valóságban. Általában addig nem jutok el a rossz képek miatt, hogy megnyissak egy adatlapot.
Ha meg mégis megnyitom, akkor ott van egy mondat arról, hogy "szeretek kirándulni, moziba, színházba járni", de aki csak ennyit ír ki magáról, az valószínűleg leginkább egyiket se csinálja, csak copy+paste-elt valamit egy szomszédos bemutatkozó oldalról, mert annyira ostoba, hogy egy önálló gondolata sincs, mit lehetne oda írni, amivel felhívja magára a figyelmet.
Szóval így mégis az embernek milyen lehetősége marad, ha egész nap dolgozik, és nem ér rá ezzel a témával foglalkozni? Nem, én nem szeretek kirándulni, moziba, stb., járni, se salsázni, se semmi olyasmit, ami együtt járna emberek megismerésével.
Santorini, köszi, hogy meghallgathattuk az életed. :D
De igazából nem a társkereső oldalak védőbeszédjére, és az azoknak való diszkrét vagy kevésbé diszkrét beszólásokra voltam kíváncsi, akiknek ezek az oldalak nem tetszenek, hanem ALTERNATÍVÁKRA ezek helyett az oldalak helyett. :D
Társkeresőoldalakon is csak ugyanazok az emberek vannak, mint akikkel bárhol összefuthatsz...
Egyébként valamelyikőtök üzemeltet ilyen oldalt, hogy így magatokra vettétek? :D :D :D
Attól még, hogy nekem nem tetszik, másoknak beválhat. :D Én azért írtam ki a kérdést, mert alternatívát szerettem volna. :D
" én nem szeretek kirándulni, moziba, stb., járni, se salsázni, se semmi olyasmit, ami együtt járna emberek megismerésével"
de neten se ismerkednél
egyszerű...imádkozz, hogy szexi legyen a gázóraleolvasó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!