Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megütöttem a feleségem?!
Ma rátaláltam a kérdésre, és érdekelne hogy mi lett a vége.
Amúgy csak egyetérteni tudok az előttem szólókkal, de enyhébben fogalmazok. Óriási hibát követtél el, és nemcsak a pofonról beszélek, hanem arról is, hogy anyádat választottad a feleséged helyett, amikor a gyermeked anyjának sokkal nagyobb szüksége volt rád, erre te cserbenhagytad és a embertelen módon megaláztad.
Ha én ilyet tennék, térdre ereszkednék előtte, és könyörögnék a bocsánatáért. Sőt én gondolkoznék el a váláson, hogy megszabadítsam őt magamtól, valamint egy hozzám hasonló anyóstól.
Anyádat meg remélem felelősségre vontad, hogy hogy merészelte megütni a feleségedet, az unokája anyját.
Amúgy itt üzenem a feleségednek, ha még együtt vagytok, és ezt látja, joghallgató vagyok, mindjárt végzek, örömmel segítek neki ellened, márcsak a gyerek érdekében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!