Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon megütöttem a feleségem?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megütöttem a feleségem?!

Figyelt kérdés
Ma veszekedtünk mert nem akarta elengedni anyámhoz a 8 hónapos lányunkat, de én elvittem. Amikor hazamentem anyámmal csúnyán elkezdtünk veszekedni és két pofont adtam neki. Ő nekem akart jönni, de anyám is pofon vágta amit a feleségem visszaadott erre nagyon pipa lettem és nagyon arcon csaptam.. Most alig szól hozzám fáj a feje meg a szeme és alszik..Nagyon megbántam és félek, hogy agyrázkódást kapott..
2014. márc. 8. 20:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%
Anyuci pici mocskos genny fia vagy!!! Hogy süllyednél el!az anyáddal együtt!!A gyereked anyját ütöd???Remélem anyáddal együtt fogtok megrohadni és szegény feleséged feljelent testisértésért és elválik majd csórón döglesz meg te szerencsétlen!!!patkány dög.
2014. márc. 8. 21:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
szakadjon le tőből a kezed
2014. márc. 8. 21:32
 13/15 Rékcsi ***** válasza:
100%
Az a baj h a felesége valszegeg fog bocsátani....
2014. márc. 9. 09:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán miért tettél fel egy ilyen kérdést? Provokáció? Gondoltad, lesz olyan elmebeteg, aki majd azt mondja, hogy jól tetted?
2014. márc. 10. 10:22
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ma rátaláltam a kérdésre, és érdekelne hogy mi lett a vége.

Amúgy csak egyetérteni tudok az előttem szólókkal, de enyhébben fogalmazok. Óriási hibát követtél el, és nemcsak a pofonról beszélek, hanem arról is, hogy anyádat választottad a feleséged helyett, amikor a gyermeked anyjának sokkal nagyobb szüksége volt rád, erre te cserbenhagytad és a embertelen módon megaláztad.

Ha én ilyet tennék, térdre ereszkednék előtte, és könyörögnék a bocsánatáért. Sőt én gondolkoznék el a váláson, hogy megszabadítsam őt magamtól, valamint egy hozzám hasonló anyóstól.

Anyádat meg remélem felelősségre vontad, hogy hogy merészelte megütni a feleségedet, az unokája anyját.

Amúgy itt üzenem a feleségednek, ha még együtt vagytok, és ezt látja, joghallgató vagyok, mindjárt végzek, örömmel segítek neki ellened, márcsak a gyerek érdekében is.

2017. dec. 28. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!