Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól hogy van barna pecsételésem attól még lehetnék együtt a párommal? Volt már mensim lehet a pecsételés az antibiotikum végett amit megfázásra szedtem, ugyanis ma nem vettem be és nem is láttam semmi ilyet. Szóval lehetek a pasimmal?
szedsz gyógyszert? vagy gumiztok?
ha gyógyszert szedsz(foggátló) akkor nemajánlott ezesetben gumi nélkül szexelni.
ha rendszeres a menzeszed, akkor peteérés környékén kell a babával próbálkozni. peteérés ugye a menzeszed közepén van. figyelgesd a tested, nagyon sok nőnek peteéréskor feszül a melle, enyhe "mindjárt megjön" érzése is lehet, és a folyása is megváltozik, több lesz, vmint nyúlósabb kicsit.
most az antibiotikumok miatt is mondtam h baba nembiztos h lesz belőle, mertha ez ennyire bezavart a ciklusodnak akkor nemvalószínű h barnázás közben teherbe esnél.
a másik, hogyha hormonzavarod van tényleg akkor nemigazán lehet megmondani h mikor érdemes babával próbálkozni. deha pecsételsz vagy barnázol akkor abból nemigen szokott baba lenni, kivéve azoknál a nőknél, akiknél a peteérés barnázással jár.
fhúha...figyi...én azt tudom neked javasolni, h mostmég nenagyon fáradozzatok a babával, mert nevalószínáű h összejön, mivel a ciklusodat totál hazavágtad, főleg ezzel a foggátló tabletta összevissza szedésével.
én fél évet javasolnék, fél év alatt kiszokott ürülni a tabletta és a ciklus is helyreáll.
sztem mindenképp várjátok meg, amig a menzeszed rendszeressé válik, mert anélkül nehéz összehozni egy babát, és csak össze fogtok törni h miért nem sikerül. pedig a válasz egyszerű...azért mert nemállt helyre hormonháztartásod. várjátok meg amíg helyreáll sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!