Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megeri ujra harcot vivni a szerelemmel?
Figyelt kérdés
egykor ,amikor 16 eves voltam (most 19 vagyok) ateltem egy igazi szerelmi tortenetet ,a baratom akkor 18 volt ,szerettuk egymast es minden tokeles volt ,csak idovel megvaltoztak a dolgok ,aztan meg "kiszeretett " belolem egy es fel ev utan es kezdodtek a veszekedesek ...meg egyutt voltunk egy es fel evet ,de sokat veszekedtunk es en szenvedtem ,aztan erot vettem es veget vetettem az egesznek !egy ev alatt sikerult tultennem magam az egeszen es azt hittem tobbe soha nem lesz dolgom a szerelemmel ,nem kell ujravivjam az "agy es sziv" harcat ,viszont 2 honapja van egy baratom es jol megvagyunk es en kezdek beleszeretni sajnos...de nem erzem azt ami a volt bartommal volt ,azt h szeret ,h en vagyok a legfontosabb neki ,nincs az a szenvedely...es annyira faj...mostmar osszevagyok zavarodva es azon gondolkoztam talan szakitanom kene vele ,mielott meg jobban belezugnak ,hisz o nem szeret es nem rajong ertem...pedig rendesen viselkedik es megsem...de nem akarok meg 1x harcba szallni a szerelemmel ,hisz annyit szenvedtem mar miatta...foleg hogy most szerintem veszitenek...viszont fontos a srac nekem ,megorulok...mit tegyek? szakitsak vele es hamar tulteszem magam vagy batran,kockazatot vallalva haladjak elore?
2008. júl. 22. 18:53
1/9 anonim válasza:
én harcolnék
ha van még esély egy szebb kapcsolatot kialakítani
2008. júl. 22. 19:15
2/9 A kérdező kommentje:
de ha az eleje ilyen "nyers" :( erzelmek nelkuli a reszerol...kesobb se lesz jobb...
2008. júl. 22. 19:18
3/9 anonim válasza:
Szerintem inkább próbáld meg,esetleg mondd el ezeket neki amit itt leirtál,biztos megérti ha igazán szeret.
2008. júl. 22. 20:21
4/9 anonim válasza:
Ha 2 hónapja jártok, és most kezdesz csak beleszeretni, akkor tőle se várj el rajongást. Talán mutasd ki felé jobban te az ébredező érzelmeidet, és meglátod, hogyan reagál.
Azért az se lenne baj, ha a szerelmet nem harctérnek tekintenéd, ha jönnie kell, úgyis elsodor :)
2008. júl. 22. 20:44
5/9 anonim válasza:
szia nem mindenki mutatja vagy tudja kimutatni h mennyire szeret valakit lehet h tobbidő kell neki énis ilyen vagyokde attol még sztem szeret :) ne szakits vele sztem de te tudod hali
2008. júl. 22. 22:51
6/9 anonim válasza:
Figyelj,minden szerelem mas,es minden ember mashogy szeret!Ne vard el senkitol hogy ugyanugy szeressen es ugyanugy viselkedjen mint a volt baratod,mert az lehetetlen.Honnan tudod hogy par honap mulva nem Te leszel neki minden gondolata?
En is igy voltam a volt parommal,1 even keresztul kenyeztettem,logtam a nyakan,szenvedtem,harcoltam,imadtam,mig o csak lehurrogott mindenert es huvosen viselkedett,aztan tortent valami es utana meg 3 szep evet toltottunk egyutt,ugy hogy akkor mar o rajongott ertem.Tudom ez csak egy pelda,de probald meg!A szakitas mindig faj,de ha allandoan ettol rettegsz,hogyan fogsz kapcsolatot kialakitani?,a szerelemtol ne felj!Csodalatos dolog.Ne felejtsd el,nem szabad mindig meghatralni,nem mindig az egyszerubb ut a jarhatobb!Ha ugy erzed "dolgod" van vele,kockaztass!
2008. júl. 24. 16:28
7/9 A kérdező kommentje:
mi csodalatos abban ,hogy szeretsz valakit s az a szemely nem szeret teged?orok remenytelenseg ,nem csoda...
2008. júl. 24. 20:04
8/9 A kérdező kommentje:
ha jol tudom a szerelemnek van egy altalanos keplete...
2008. júl. 24. 20:18
9/9 anonim válasza:
Utolso valaszado vagyok.A szerelem igenis csoda,a legszebb ha viszonozzak.Honnan tudod elore hogy remenytelen?Akkor meg se probalj harcolni,ha negativan szemleled mar elore a dolgokat.En csak leirtam a sajat peldamat es probaltam tanacsot adni.Ez egy velemeny,nem kell megfogadni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!