Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne legyek egy hisztis p?

Figyelt kérdés

Nagyon ritkán vagyok hisztis alapból, de az utóbbi egy hétben kiállhatatlan pitsa lettem, és szeretnék megváltozni. Nagyon szeretnék végre távkapcsolat helyett összeköltözni a barátommal, mert folyton egyedül vagyok, és ö is. Csak sajnos addig nem megoldható, még el nem költözik a lakótársa, ami még fél év.

Eddig türelmes voltam, és nyugodt, csak mostanában napi szinten szomorú, mert egyedül van, miért nem vagyok ott. Mikor mondom, hogy megyek, megkapom, hogy várj amég én nem hívlak, ne türelmetlenkedj.

A hiszti nálam nem abból áll, hogy kiabálok, toporzékolok, tombolok, hanem csendben sírdogálok, picit durcás vagyok, panaszkodok, hogy miért van ez. Ez tart maximum 20 percig. Utána lenyugszom, bocsánatot kérek, és visszaváltozom normálissá.

Mivel ez az idegbaj a héten már harmadszor jött rám, félek, nem kapok több esélyt.

Szerinte a hisztire semmi szükség, ö sem toporzékol, ha nem úgy van valami, ahogy akarja.

Mikor utoljára beszéltünk, azt mondta, nincs harag, de én azért picit félek.

Eldöntöttem, hogy amikor kezd rámjönni a dili, csinálok pár gugoládt vagy futok egyet a lépcsön, csak hogy levezessem az energiát. Remélem, hasznos lesz.

2014. márc. 8. 10:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Röviden: Önuralom és előzékenység.
2014. márc. 8. 10:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is hajlamos vagyok erre. Azt tapasztaltam, hogy a hisztisségem mértéke attól függ, kivel állok szemben. Volt olyan pasim, aki csak elviselte, de olyan is, aki tudta kezelni. Ez utóbbi a jobb. Nyilván nem várhatjuk mindig kívülről a jellemfejlődést. Te azt tudod tenni, hogy elszámolsz 10-ig mielőtt írsz-mondasz valamit.
2014. márc. 8. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!