Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lépjek erre? Vagy egyáltal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lépjek erre? Vagy egyáltalán lépjek? Akar még tőlem valamit vagy csa udvarias?

Figyelt kérdés

Szakítottunk a barátommal, 3 évig jártunk. Én 22 ő 24 éves, a szakítás oka a sok veszekedés volt. Irtam neki, h remélem megtalálja ezután, azt aki neki kell...3 hete abszolult nem keresett. Aztán nemrég irt, h látta h megvettem az autót, amit szerettem volna és gratulál meg h nagyon szép. Visszairtam, h köszi és h én is igy gondolom....

Nemtudom mit tegyek, mert még szeretem és szeretnék vele lenni, de nem akarom megalázni magam. Miért írt, ha egyáltalán nem érdeklem??Mondjuk biztos, h szeret, mert az érzelmekkel nem volt gond a kapcsolatunk alatt.Mit csináljak?

2008. júl. 22. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáljátok megbeszélni, hogyha szeretitek egymást! csak ne legyél nagyon tolakodó. Sok sikert
2008. júl. 22. 17:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Kezdeményezzek? Mert szerintem a férfinak kellene, tudom, h ez konzervatív felfogás, de ha ő is szeret, akkor miért nem keres?
2008. júl. 22. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne kezdemenyezz! Persze, hogy szeretnel vele lenni hiszen 3 ev nem mulik el nyomtalanul. Varj egy kicsit. Hagyd, hadd fussa a koreit egy kicsit.

Minnel jobban kell kuzdenie erted, annal ertekesebb leszel a szamara.

Szoval tudom, hogy nehez, de ne tegyel semmit!

2008. júl. 22. 18:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem se, bár attól függ hogy szakítottatok. Az üzenete meg lehet puszta udvariasság a leveledre, vagy tényleg szeretne valamit. Ennyiből ez nem derül ki.
2008. júl. 22. 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

3 év nem múlik el egyik pillanatról a másikra. Gondold át, min veszekedtetek, mit csinálnál Te máshogy, akár vele, akár egy következő kapcsolatban.

Ez csak javadra válhat, és addig ő is eldöntheti, hogy újból megkeres-e.

2008. júl. 22. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy szeret még,de bizonytalan és azért nem keres,de az is lehet,hogy szeret még,de nem akarja újra kezdeni(sok volt a veszekedés).Egyelőre várni tudsz csak,hogy lép e valamit.Azt nem tartom egyáltalán jó ötletnek,hogy te kezdeményezz.Amúgy sem tudni,hogy mi van most az ő fejében.Szóval nyugi,ha fontos vagy még neki és akar téged,keresni fog.
2008. júl. 22. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!