Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lépjek erre? Vagy egyáltalán lépjek? Akar még tőlem valamit vagy csa udvarias?
Szakítottunk a barátommal, 3 évig jártunk. Én 22 ő 24 éves, a szakítás oka a sok veszekedés volt. Irtam neki, h remélem megtalálja ezután, azt aki neki kell...3 hete abszolult nem keresett. Aztán nemrég irt, h látta h megvettem az autót, amit szerettem volna és gratulál meg h nagyon szép. Visszairtam, h köszi és h én is igy gondolom....
Nemtudom mit tegyek, mert még szeretem és szeretnék vele lenni, de nem akarom megalázni magam. Miért írt, ha egyáltalán nem érdeklem??Mondjuk biztos, h szeret, mert az érzelmekkel nem volt gond a kapcsolatunk alatt.Mit csináljak?
Ne kezdemenyezz! Persze, hogy szeretnel vele lenni hiszen 3 ev nem mulik el nyomtalanul. Varj egy kicsit. Hagyd, hadd fussa a koreit egy kicsit.
Minnel jobban kell kuzdenie erted, annal ertekesebb leszel a szamara.
Szoval tudom, hogy nehez, de ne tegyel semmit!
3 év nem múlik el egyik pillanatról a másikra. Gondold át, min veszekedtetek, mit csinálnál Te máshogy, akár vele, akár egy következő kapcsolatban.
Ez csak javadra válhat, és addig ő is eldöntheti, hogy újból megkeres-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!