Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy a lelki problémák/szakítás miatt vagyok rosszul testileg? Ilyen létezik? Nálatok volt ilyen?
Tegnap óta úgy áll,hogy szakítunk a párommal 2 év után.Első barátom/volt azóta lelkileg rosszul vagyok,bár még mindig nem fogtam fel,hogy vége.
Ma észrevettem,hogy testileg sem oké valami.Miután hazajöttem suliból éreztem,hogy nagyon gyenge,álmos vagyok.Aztán kb 5 től fél 9 folyamatosan aludtam,s most is mióta felkeltem mintha hányingerem lenne, fáj az egész hasam,s kicsit a fejem is.
Lehet ettől?Ennyire kihat?És ha igen,mi a gyógyír?
18L
Értem.
Mondjuk a sok alvást megértem, mert az még jó is,viszont ez a hasfájós,hányingeres dolog elég rossz:S
Hát figyi fejben dől el minden. Nekem nem volt semmi komoly kapcsolatom , de küldtek már padlóra rendesen. Az első pár hét/hónap (egyénfüggő) nagyon rossz szokott lenni.
Én konkrétan mindenkit utáltam akinek 1 picit jobb kedve volt.
Az idő segít majd helyretteni a dolgokat. Addig túl kell élni.
17/f és az 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!