Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez normális egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Pár hónapja járok a párommal, elég sokat vagyok náluk, igyekszem minden féle házimunkában segíteni náluk. Takarítás, mosogatás, rendrakás, teregetés...stb. A párom után mindig elpakolom a ruháit. Mégis azt mondja legyek már önállóbb, meg h engem mindig körbeugrál (pl ha kérek innivalót rögtön hoz nekem föl). Az önállóbb alatt meg olyanokat ért h reggelikor miért nem pakolom ki elé az ételt, és miért neki kell. Elpakolni mindig én szoktam mire annyit mond, ez a minimum.

Én úgy gondolom, hogy mivel nem az én házam és nem akarok pofátlan lenni, nem hátrány ha nem úgy turkálok a hűtőbe mint otthon.

Vagy szerintetek lazábban kellene lennem?

22/L

2014. márc. 6. 17:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Így télen a munka mellett fát vág. Azt mondta felsöpörni ő biztos h nem fog.

Az anyukája mindig mindent megcsinál, ezt látja és talán azt hiszi h minden nőnek ez a feladata.

2014. márc. 6. 18:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor pedig ne legyél olyan sok időt nála. Aztán majd észreveszi magát. Vagy nem.
2014. márc. 6. 18:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Húúha. Fááát vág. Azta. És ennyi? Ez a munka holvan a takarítás, mosogatás, főzés mellett? FIgyelj, én a helyedben nagyon is átgondolnám ezt a kapcsolatot. Gondolj bele, hogy így szeretnél-e majd élni később? Ha majd lesz gyerek, ez a típus nem fog besegíteni sem a gyereknevelésbe sem a házimunkába. Gondolj bele milyne jó lesz napi 8 óra munka után hazamenni, főzni, kitakarítani, a gyerek háziját megnézni és emellett őnagysága a tévé előtti fotelbe hízik egy sörrel a kezében, mert ő már a múlt hétvégén összevágta a tüzelőt. De persze mindenki olyan életet él, amilyet választ.
2014. márc. 6. 19:01
 14/15 A kérdező kommentje:

Na én is ettől tartok, főleg h azt is kritizálja hogy bánok az unokahúgommal. Velünk él 4 éves, volt hogy az miatt kritizált h miért engedek meg neki mindent, majd h miért nem viheti azt a plüsst az oviba.... aztán hogy miért kiabálok rá a gyerekre, szerintem azt gondolja h nem lennék jó anya.

Jól látod a dolgot, mivel hogy csak nem rég mondta ezt az önállós dolgot, annyira ledöbbentem h hirtelen nem is tudtam mit mondani, csinálni. Illetve most már erősen gondolkodom, így nem akarok majd élni.

2014. márc. 6. 19:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, jól gondold meg. Én is annyi idős vagyok mint te, nem szabad olyannal együtt lenni aki így áll a dolgokhoz. Godnolom te is úgy képzeled el majd a közös életeteket, hogy felosztjátok a házimunkát. Ha már most kijelenti, hogy nem fog segíteni, akkor nyugodtan hihetsz neki, mert tényleg nem fog.
2014. márc. 6. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!