Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális egy párkapcsolatban?
Pár hónapja járok a párommal, elég sokat vagyok náluk, igyekszem minden féle házimunkában segíteni náluk. Takarítás, mosogatás, rendrakás, teregetés...stb. A párom után mindig elpakolom a ruháit. Mégis azt mondja legyek már önállóbb, meg h engem mindig körbeugrál (pl ha kérek innivalót rögtön hoz nekem föl). Az önállóbb alatt meg olyanokat ért h reggelikor miért nem pakolom ki elé az ételt, és miért neki kell. Elpakolni mindig én szoktam mire annyit mond, ez a minimum.
Én úgy gondolom, hogy mivel nem az én házam és nem akarok pofátlan lenni, nem hátrány ha nem úgy turkálok a hűtőbe mint otthon.
Vagy szerintetek lazábban kellene lennem?
22/L
Így télen a munka mellett fát vág. Azt mondta felsöpörni ő biztos h nem fog.
Az anyukája mindig mindent megcsinál, ezt látja és talán azt hiszi h minden nőnek ez a feladata.
Na én is ettől tartok, főleg h azt is kritizálja hogy bánok az unokahúgommal. Velünk él 4 éves, volt hogy az miatt kritizált h miért engedek meg neki mindent, majd h miért nem viheti azt a plüsst az oviba.... aztán hogy miért kiabálok rá a gyerekre, szerintem azt gondolja h nem lennék jó anya.
Jól látod a dolgot, mivel hogy csak nem rég mondta ezt az önállós dolgot, annyira ledöbbentem h hirtelen nem is tudtam mit mondani, csinálni. Illetve most már erősen gondolkodom, így nem akarok majd élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!