Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnak a férfiak, amikor ha baj van, a csaj hiszti helyett hallgat, amikor előtte beszédes volt?

Figyelt kérdés
Olyan vagyok aki beszédes, szeretek hülyéskedni de ha valami bajt érzek, akkor elcsöndesedek... mert nem akarok hisztisnek tűnni és azon gondolkodom, hogy hogyan lehetne helyesen tálalni a mondandómat... ilyenkor mintha azt látnám az arcán, hogy megijedt. Mire gondoltok ekkor?

2014. márc. 6. 13:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Én aztán nem gondolok az ég világon semmit, amikor te elhallgatsz. Ha te nem mondod el h mi a bajod, az csak nektek lesz rossz.
2014. márc. 6. 13:48
 2/2 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok,aztán ha lehiggadtam,próbálom értelmesen megbeszélni az adott problémát. nem szeretem,ha azonnal kell konfrontálódni,mert viszonylag lobbanékony természet vagyok és ilyenkor mindenféle hülyeség kicsúszik a számon,amit nem is úgy gondolok. embere válogatja,ki mennyire tolerálja ezt
2014. márc. 6. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!