Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! (24 év körül) Örülnétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! (24 év körül) Örülnétek, ha a barátnőtök küldene nektek egy képet magáról egy szép, esetleg szexi fehérneműben? Vagy inkább lenéznétek?

Figyelt kérdés
2014. márc. 5. 13:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

En orulnek neki. :)

Egyik no ismerosomnek volt egy vicces esete, mikor rossz szamra kuldte az ilyen kepet olyan szoveggel, hogy akkor varlak vacsorara.

Valaszban meg jott, hogy hova kell menni?

Aztan meghivta a csajt egy kavera.

2014. márc. 5. 14:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Alapjában véva nem lenne vele gond, de tényleg inkábba a későbbi következmnyeire gondolj. Az a kép már örökre megmarad valahol. Aztán mi van ha összevesztek és felpakolja mindenhova? Tudom nem ez az általános, de volt már rá példa, nem is egy.
2014. márc. 5. 14:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Figy ezzel semmi gond én örülnék neki de vannak olyan pasik hogy ha beütne a baj utána mutogatná a képet másnak meg ilyenek volt sajnos ilyen barátom aki ennyire tapló féreg volt szegény lánnyal :S 25/f
2014. márc. 5. 14:53
 14/16 A kérdező kommentje:

És hogyha a kép olyan stílusú mint ezek, csak egész alakos?

[link]

[link]

2014. márc. 5. 15:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki. Nekem vannak olyan képeim az exemről meg 1-2 csaj ismerősömről, van akivel eléggé megromlott a kapcsolatom, de sose osztanám meg másokkal azokat a képeket.
2014. márc. 5. 16:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Èn örülnék neki! Ha kètsêgeid vannak hogy mi lesz a képpel, akkor írj neki egy SMS-t hogy felvettèl valami szexiset ès róla fantàziàlsz...
2014. márc. 6. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!