Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon meleg a pasim?
Milyen jelek utalhatnak erre? Van amivel biztosan kideríthető?
1 hónapja vagyok együtt a barátommal aki nem igazán férfias. Nem is lenne ezzel baj,de elkezdtem gyanakodni.
Feltűnt,hogy sokat beszél a melegekről.Ez a sok nem azt jelenti,hogy állandóan ,csak hogy párszor már felhozott témát ezzel kapcsolatban. Az ágyban kezdeményező,bár nem egy lebedőakrobata típus. Pár barátjának bemutatott , a családjának még nem.
Sok rémtörténetet hallottam már,hogy meleg férfiak álkapcsolatba élnek nőkkel.
valaki tud mondani valami jó tanácsot? Mert elég rossz kétségekbe lenni,de rákérdezni nem szeretnék.
Ahhhjjj, sok itt a tévhit. Nem minden meleg lányos, és nem minden lányos pasi meleg. Van egy ismerősöm, 20-onpár évesen arról lelkizik, hogy mindenki azt hiszi róla, hogy meleg, mert kicsit lányosak a mozdulatai (tényleg azok), és ez mennyire akadályozza a csajozásban. Másik tévhit: a melegek TUDNAK szexelni nőkkel, csak nem szeretnek. Sokuk fel sem vállalja soha a melegségét, és családja van, felesége és gyerekei(!!!), de közben férfiakra vágyik.
Nem zárható ki, hogy meleg a fiúd, de ezek amiket felsoroltál, még nem jelentik azt.
Nem "meleg". Meleg a déli szél, meg a tavaszi napsütés.
Ő maximum b uzi lehet, de ha veled van akkor szimplán egy kis köcsög. Minek jöttél össze egy ilyennel, magadnak kerested a bajt.
Kedves Utolsó!
Azért tegyünk csak különbséget az általad említett fogalmak között.
Homoszexuális = meleg
Homofób = unintelligens
Köcsög = unintelligens
B.u.z.i. = kötschög
Kötschög = te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!