Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti elhagynátok egy pasit azért, mert nem jó az ágyban, egyébként minden más remek rajta?
20/L
Nagyon jó belső tulajdonságai vannak, még az arca is helyes, de a testalkata távol áll a férfiastól... gyenge, nem sportol, mert nem nagyon van ideje rá, szerszáma kicsi (12-13cm), de ugye az ilyen dolgot kapcsolat előtt nem lehet megtudni. Sajnos nem igazán tudja kielégíteni szexuális vágyaim, viszont annyira szeretem a személyiségét...
Ne r*bancozzatok le, egy nőnek az is igénye!
Az ösztönösség és a szerelem dúl harcot bennem. Lehet, hogy vele maradok, de ez zavarni fog. Voltam már olyan pasival, aki jó volt az ágyban, neki a belső tulajdonságai nem voltak ilyen jók, halálra volt ítélve a kapcsolat. Senki sem tökéletes. Nem tudom, mi lenne jó nekem.
Ti mit tennétek?
Itt minden arról szól az életben, hogy valakit szeretünk-e aki mellett vagyunk, vagy csak azért van valakink, hogy elmondhassuk, nem vagyunk egyedül. De ettől még lehetsz magányos is. A kérdésedre: egyszerűen nem hiszem el, hogy ne lehetne ezeket a dolgokat kiküszöbölni. Te vagy a hibás abban, hogy nem mondod neki, hogy neked mi a jó, nem vezeted rá. Nem adsz időt annak, hogy megismerje a testedet, ez becstelen dolog.
Komolyan az hiszed, hogy a mérete miatt nem jó? Mivel vagy akkor különb azoknál a nőknél, akik folyton a méreteket nyüstölik? Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
Szia,
a te korodban voltunk, amikor összejöttünk a feleségemmel. Az élet minden területén megértjük egymást. Sosem volt jó köztünk a szex, pedig nekem 16/4,5cm-em van. Valószínűleg előttem nagyobbak voltak benne, de nem beszél róla vagy hazudik. Mindig azt mondja, hogy jó neki, de volt, hogy elárulta, hogy sosem volt neki jó. Soha nem mondja, hogy min változtassak, mi lenne a jó neki, elmondása szerint jó ahogy van. Az önbizalmamat mára úgy lerombolta, hogy nem csak merevedési zavarom van, hanem nullára csökkent a szex iránti vágyam is. Persze majd megcsal, mert nincs szex. Aztán jöhet a válás.
Leírtam sok hibánkat, ti ne kövessétek el egyiket sem.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!