Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti elhagynátok egy pasit azért, mert nem jó az ágyban, egyébként minden más remek rajta?
20/L
Nagyon jó belső tulajdonságai vannak, még az arca is helyes, de a testalkata távol áll a férfiastól... gyenge, nem sportol, mert nem nagyon van ideje rá, szerszáma kicsi (12-13cm), de ugye az ilyen dolgot kapcsolat előtt nem lehet megtudni. Sajnos nem igazán tudja kielégíteni szexuális vágyaim, viszont annyira szeretem a személyiségét...
Ne r*bancozzatok le, egy nőnek az is igénye!
Az ösztönösség és a szerelem dúl harcot bennem. Lehet, hogy vele maradok, de ez zavarni fog. Voltam már olyan pasival, aki jó volt az ágyban, neki a belső tulajdonságai nem voltak ilyen jók, halálra volt ítélve a kapcsolat. Senki sem tökéletes. Nem tudom, mi lenne jó nekem.
Ti mit tennétek?
Próbáld rávenni arra h mit csináljatok az ágyban. Vezesd h mi a jó neked.
Ha mindenfélét kipróbáltál már, akkor gyere vissza.
mióta szar a szexualitás?
idő kellhet amíg összecsiszolódtok.
nekünk pl majd 1-1,5év kellett mire értelmesen tudtunk szexelni és nem csak reszelés volt. ez pár függő, hogy mennyit beszéltek róla, mennyire vagytok megelégedve a jelen szituval, mennyire vagytok rajta a fejlődésen.
mi eléggé leszartuk és nem törtük magunkat össze, hogy fejlődjünk ezért is tarthatott ilyen sokáig a fejlődés.
ismerek egy lányt aki épp ezt tette nemrég
volt egy baráta, minden jó volt vele, kivéve a szex
vagyis az is jó volt, csak közben lett a lánynak egy partnere akihez feljárt, és vele sokkal jobb volt mint a barátjával
szóval szépen kitette a barátját ezért
Igaza van az elsőnek. A szex során nyújtott teljesítmény NEM függ testalkattól, itt más lesz a gond. Elégítetted már ki magad előtte? Mutasd meg neki, mi a jó neked. Vezesd rá, tanítgasd! Próbáljatok ki új pózokat,van, ahol a kisebb méretet is jobban érzed, mert szűkebb vagy. (kutyapóz)
Millió lehetőség van, ezeken végig kell menni. Ha szereted, meg is teszed. Ha ezek ellenére sem működik, akkor mondanám a szakítást. A szex nem a legfontosabb, de nagyon fontos. Ha nem passzoltok az ágyban, az előbb-utóbb úgyis szakításhoz vezet, mert a harmonikus együttlét kifejezőeszköze a szerelemnek. Anélkül... Megette a fene az egészet.
Biztosan hajlandó lesz, mert okos és értelmes és meg fog tenni mindent, hogy megtarthasson, de még mindig kétségeim vannak afelől, hogyan lesz ő jó az ágyban.
A testalkata miatt az önbizalma sincs a topon.
Hát... beszéljetek róla és próbáljátok meg.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!