Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm ki nem állhatja a szőrzetemet. Azt szeretné ha lecsupaszitanám magam. Meg tegyem érte?
persze, ha neki ez kell mért ne tenném meg?
én is kérek hasonlókat hogy itt hagyja meg vagy ott, amott meg szedje ki.. stb.. ez normális szerintem
ha a hátad szőrös és a mellkasod brutálisan majomszerűen, akkor szerintem egyszer azért legalább próbáld ki a gyantázást, hátha bejön.
a többi testrész viszont szerintem férfiatlan csupaszon
én nem gyantáztatnék.
vegyél egy hajvágót, és 3-4 milissel menj át magadon mindenhol.
és nem fog viszketni, a szőr is olyan rövid lesz h alig látni.
Tény hogy odalent még nem próbáltam, de egyszer poénből végighúztam a felkaromon és rohadtul fájt....ha belegondolok, hogy ugyanezt az egész mellkasomon, hasamon vagy a hátamon. Kösz, de inkább passzolnám.
Mondjuk én nem is kérnék rá senkit, hogy bármiét gyantáztassa. Ha egy csajnak tényleg annyira elvadult volna a bokor a lába között, csak annyira kérném hogy hajnyíróval fogja rövidebbre a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!