Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasim myvipen a volt csajainak kommentelget ilyen kis ciki dolgokat, meg msnen is fent van neki az összes volt csaja, tudom hogy kicsit kacér is, attól még lehet hűséges?

Figyelt kérdés
Szeret nagyon bejönni a csajoknak,kicsit teszi is magát... Jogosan esik rosszul mondjuk a kommentelgetés???
2008. júl. 22. 13:10
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha már szoltál neki h ez téged zavar és nem lett semmi változás az baj.Az én pasim is ölelgette a volt oszitársait is(lányok) és még a boltban is "kacérkodott" az eladóval,de szoltam h ez nekem rosszul esik és leállt.De azért neked is megértöbbnek kell lenned.Ha ilyen a stílusa...szokd meg.Viszont a hűség...persze ezt is neked kell eldöntened,de ha olyan sok csaja volt 19 éves létére akkor nem egy angyal szerintem.
2008. júl. 22. 13:47
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha már az a kérdés h meg tudj e bízni benne,akkor eleve nem bízol meg benne.Nem?
2008. júl. 22. 13:49
 23/33 A kérdező kommentje:
próbálok bízni benne,de sokszor nem megy...mikor meglátom a komikat más csajsziknál...most a kircsi kép komira azt mondta h komi egy havernak és ennyi...de hát elvileg decemberbe beszélt ezzel az exével utoljára,és nézegette a képeit,komit írt..én is raktam fel magamról új képet és nem írt egy darab komit se hozzá..
2008. júl. 22. 14:16
 24/33 A kérdező kommentje:
és idegesít h ő még azzal is ilyen cukika,akit nem is kedvel... egy olyan csajt babázott le,akit utálunk elvileg mindketten...és azt mondta az jött a kezére és azt írta pont...nem volt benne semmi...de ezek bántanak és nekem ez is vmilyen szinten érzelmi megcsalás... én túl féltékeny vagyok,ma megnéztem a szebb lányismijeit,h írt-e mostanába vkihez...ez már beteges nálam,de még az is szarul esik h nézi az egyik jelentéktelen exe képeit és ír alá egy semleges komit...mit csináljak???
2008. júl. 22. 14:20
 25/33 A kérdező kommentje:
egyébként ha nem szeretne eléggé,nem lenne velem 1,5éve...ha más kéne neki,megkapná rögtön... tehát nem hiszem h megcsalt,csak bánt ez a kacér stílus..direkt írtam egy haverja képe alá h jaj,de cuki pasi,és a barátom rögtön rájött h azért írtam h neki visszavágjak... tudja h én sose csalnám meg,meg h nekem ez a kapcsolat a világ legfontosabb dolga,és sztem pont ezért túl biztos a dolgában...és igen,ilyen a stílusa,kacér,szépfiú,szoknyapecér...de annak csak nem kéne szarul esnie h ír a volt csajának h király kép...hm?
2008. júl. 22. 14:24
 26/33 A kérdező kommentje:
írjatok még légyszi!! köszi az eddigi válaszokat!
2008. júl. 22. 14:25
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Úgy herén rúgnám, hogy a torkából venné ki!

Nem azért mert féltékeny lennék, hanem azért, mert megaláz!!!! Ez nem normális dolog. Egy beképzelt pöcs lehet a barátod, aki azt hiszi magáról, hogy egy Casa Nova. Na ne félj adnék én neki!!! Én is éltem át ezt a helyzetet! És tudod mi lesz ennek az eredménye? Az, hogy majd a csajszika is ír neki egy privi üzit, hogy jajj, nagyon édes vagy, köszi, a te képeid is nagyon jók...blablabla nem talizhatnánk-e valamikor, hogy megbeszéljük, melyikőnk képei a dögösebbek?! Aztán meg nézhetsz magadon körül, mikor értelmetlen kifogásokat hallassz arra vonatkozólag, hogy most ide megy a pasid, most oda megy...stb...

De te tudod!!! Ahogy akarod!

Nagyon bizonytalan vagy, és nem tudod, most mit is csinálj! Állj a sarkadra, vedd kezedbe az irányítást, mert ennél csak rosszabb lesz!!! Hidd el, tapasztalat... (23 éves csaj)

2008. júl. 22. 16:58
 28/33 anonim ***** válasza:
85%

Lányok, lányok. nem mindenki egyből faszkalap, ottcsalommegabarátnőmetaholtudom típus. Szerintem azért csinálja mert ezzel tudja hogy fel tud húzni. Vannak ilyen srácok. Az meg hogy felhúz ha semleges kommenteket ír az kicsit gáz, hisz a komment mező azért van hogy írjanak bele. Ezt szereti csinálni. Valaki játszik a gépen, valaki kommentel. Túl fiatalok vagytok Ti ahhoz hogy megcsaljon. Mért lenne veled ha nem szeretne? Mért szakított volna a régi barátnőivel, ha őket akarná?... Ezen azért gondolkozz el. Ha meg nem bízol benne akkor mit keresel mellette? Adott rá valaha okot hogy féltékeny legyél? (Nem a kommentekre gondolok!) Nekem is volt olyan barátnőm aki tartotta a kapcsolatot a volt barátjával. Néha találkozgattak. Persze nem örültem neki, de toleráltam, hogy ők még barátok, nem csalt meg soha (biztosan tudom), és most már lassan 2 éve nem is hallottam felőle.

Legyél vele toleráns egy kicsit. A kapcsolat többek között erről is szól! Mondjuk az egóját letörhetnéd kicsit...

Erre viszont nem adok tanácsokat, ti lányok ehhez joban értetek ;-)

2008. júl. 22. 18:13
 29/33 A kérdező kommentje:
bízom benne,nem csal meg,tudom...csak nem bírom ép ésszel felfogni h miért kommentelget egyfolytában csajszikáknak...mindegy,azóta megbeszéltük,engem nem az zavar h kommentel,ha normálisat ír,hanem h érdeklik a volt csajainak a képei...értitek,nem?
2008. júl. 22. 19:31
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Lehet abban vmi,h csak cukkolni akar.Ne végy róla tudomást egy darabig és hátha abbahagyja.
2008. júl. 24. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!