Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasim myvipen a volt csajainak kommentelget ilyen kis
ciki dolgokat, meg msnen is fent van neki az összes volt
csaja, tudom hogy kicsit kacér is, attól még lehet
hűséges?
ilyen már nekem is volt,hogy nem is tett fek rollam képet!meg iwiwen is recserélte azt,hogy kapcsolatban van!kérdeztem és nem mondott semmit,csak egyböl idegeskedett,h már megint kezdem a hisztit!azota se kaptam választ!de azota változott minden!most tök jo vele,de csak azért mert törölte magát az ilyen oldalakrol!beszélj vele szerintem!nem lehet,h féltékennyé akar tenni??
2008. júl. 22. 13:26
nekem is jelértékü a képvátás,sajnos mi is 2éve voltunk együtt mondjuk ö9 nem irogatott a volt csajainak csak épp levette a képem meg ilyenek.Vége is lett hamar:(nem akarlak elkeseriteni,szolj neki hogy neked ez fontos meg ilyenek.Ö meg pasi és az egoját akarja növelni hogy ö jocsávó.
2008. júl. 22. 13:27
3. válaszolo vagyok!ki ö?
2008. júl. 22. 13:29
14/33 A kérdező kommentje:
de ez az h marhára jó csávó! annyi lányismerőse van,h talán több is mint amennyi ismerősöm nekem összesen van! tetszik mkinek,ismeri mki... a képcserés dolognál hisztiztem neki kicsit sajnos h jaj,ki akar törölni az életéből,meg mittomén...de úgy fogom csinálni,h mondom neki h csináljunk már pár új közös képet..és ha nem rakja ki akkor tényeg megmondom neki h tudom h ki akar hagyni az életéből...am az volt a válasza,h nézzem már meg h mégis hány kép van rólam a mappájába,meg hány közös kép van benne,nem az oviban vagyunk,miért lenne olyan nagy ügy h az igazolványképen nem vagyok rajta???
15/33 A kérdező kommentje:
nem szeretném a nevét elárulni,ha nem haragszol,mert ha kiderül h itt megkérdeztem ezt,kinyír...
16/33 A kérdező kommentje:
akkor ne cirkuszoljak ha csak teszi a szépet másoknak,esetleg az exeinek? tudom h csak engem szeret,nem csalna meg,de úgy szíven tud szúrni h látom h na már megint nézte ennek meg annak a képét,írt is rögtön..
Lányoknak 1 általános tanács:
Tapasztalatom szerint mindenféle hisztinél sokkal hangsúlyosabban eljut az üzenet a párod agyához is, meg a szívéhez is, ha teljesen nyugodtan a szemébe nézel, és őszintén elmondod, hogy téged ez vagy az a dolog zavar, vagy neked fáj.
Amíg a hisztire a férfi valószínűleg annyit tesz, hogy ő hasonlóképpen bevágja a durcit, az érett, komoly, őszinte viselkedés belőle is hasonlót kényszerít ki.
Ha viszont mindezek után sem gondolkozik el azon, hogy téged ez, vagy az a dolog bánt, akkor felmerül a kérdés, hogy valóban szeret-e egyáltalán?
férfiszemmel
2008. júl. 22. 13:37
18/33 A kérdező kommentje:
de most azért érdemes haragudnom h az exei képei alá ír? ha csak simán h király kép,meg mittomén? vagy ez normális?
jó oké megértelek!de ugyse tudta völna meg h megnézem h miket ir másoknak!de mindegy!amugy én is pont ilyen vagyok mint te!beszélj vele!
2008. júl. 22. 13:45
megint én vok!irtam már vagy 3szor!hááát ez nem normális h irogat az exeinek!álljon le vele vagy felrugod!!te se irogatsz senkinek akkor ö se csinálja
vagy tudod mit:irj te is valakinek a képe alá,háthaa....
2008. júl. 22. 13:47
Kapcsolódó kérdések: