Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehetősebb fiúk, férfiak! Járnátok szegényebb, középosztálybeli lánnyal?
Figyelt kérdés
2014. márc. 3. 21:11
11/17 anonim válasza:
6 Ez az a hozzászólás, amivel önmagadat buktatod le.
Te nem vagy sem középoszt.beli, sem csoró, valszeg elkényeztetett kitartott nő vagy.Akinek kamu a kérdése.
12/17 anonim válasza:
Kérdező, minek hozzászólnod a 9-es hozzászólásodon?:D
13/17 anonim válasza:
Valószínűleg tartom hogy milyen tehetős férfiak válaszolnak itt :)
14/17 A kérdező kommentje:
Persze, hogy komoly a kérdés. Napok óta nyomaszt!
2014. márc. 3. 21:43
15/17 anonim válasza:
Alapjáraton járnék,de ha "tehetősebb fiúnak" lát egy egyszerű társ helyett,akkor nem. Ezért nem szoktam megmondani mennyi pénzem van a lányoknak. Ha olyan lányt akarnék aki a pénztárcám vastagsága miatt van velem,akkor prostihoz járnék.
16/17 anonim válasza:
Én nem járnék vele. Eldugnám az emberek elől. Dugva tartanám.
17/17 Dudok Andrásné válasza:
A 9 nek üzenem, az én lányaimnak meg nem is kellene ilyen önző ficsur!!Nem azt jelentené,hogy nem dolgozna!!! De biztos lehetsz benne,hogy talán nem csak pizzán élnétek és még jobban meg is lennél becsülve,nem a kozmetikába és a műkörmösnél ülne hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!