Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesít, hogy a barátom a legkisebb dolgokon is bosszankodik... Mit csináljak?
Szia! Most én is ilyen időszakomat élem :( Az elmúlt hónapok apró kellemetlen élményei összeadódtak, és sokszor a legkisebb dolgoktól is a plafonon vagyok. Talán a barátod is túl van egy hosszabb, feszült időszakon, és még nem vezette le a feszültséget.
Nem biztos, hogy veled vagy bárki mással gondja van (tehát: valós személlyel), simán lehet, hogy a háttérben "csak" kellemetlen események állnak.
Nekem régebben is volt sajnos ilyen időszakom. Nagyon jót tett a környezetváltozás - pl. egy kirándulás, ami kizökentett a mindennapokból -, egy új élmény (novellát írok ilyenkor és abba egészen bele tudok feledkezni), vagy bármi...
Ha van vmi, amit szeret, lepd meg vele! Az eltereli a gondolatait! :)
Hívd el sétálni az állatkertbe, menjetek vidámparkba (!), vagy "csak" beszélgessetek a gondjairól!
A lényeg az, hogy kellemes dolgok kössék le a figyelmét - olyanok, amik kikapcsolnak és feltöltenek pozitív energiával :)
Sok sikert!
Sszia. Teljesen megértelek. Az az igazság, hogy ilyesmire én is hajlamos vagyok.. apróságokon vagyok képes rágódni. Igazából, mikor nekem néha sikerül lazítani, és leszarni mindent, azt csakis magamnak köszönhetem! És nem a rámordító 7 embernek, akik már könyörögnek, hogy hagyjam abba. Ezt neki kell magában eldöntenie.. megéri vagy nem éri meg. Mindenképpen megéri, mert ezzel a sok stresszel nem jut messzire. Esetleg találj ki olyan programokat, ahol megtanulhatja a relaxálást. Elég egy esti erotikus fürdő :)
Kád, gyertyák, zene... szirmok.. tudod, meg a többi :)
Próbáld meg neki átjuttatni a saját nyugalmadat. Valahogy csak sikerül! Ha rád nem hallgat, akkor kire?
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Az az igazság,hogy neki otthon vannak gondjai,de ezek nem is annyira konkrétak,inkább negatív légkör,de nem az emberek miatt,hanem inkább a tárgyak miatt..elég furcsa az egész...Azt hiszem,erre az lenne a megoldás,ha elköltözne,de ez most nem annyira megoldható.
Vittem már pár helyre,pl.gyógyfürdőbe (igaz,csak 1 napra),jólesett neki,de komolyan mondom,akkor is ezn rágódott.Elég durva...
Köszi,hogy ítatok,már azt hittem,hogy csak velem történik ilyesmi... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!