Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom a volt barátnője nevét mondta rám?
Régi reflex? A férjemmel az elég zajos válása után ismerkedtem meg. Egyszer felhívta az exnej, kocsiban ültünk, kihangosítón beszélt vele. Cicának szólította, amit addig észre sem vett, amíg nem szóltam.
Ott egyértelmű volt a berögződés.
Én mikor összejöttem a párommal kb egy évig az exem nevén szólítottam néha. Nézd 5 év alatt annyira megszoktam azt a másik ffi nevet, hogy automatikusan az jött a számra. De mindegy mert ő is mindig máshogy hívott, igaz nem az exe nevén, de neki is beletelt jó egy évbe mire rájött, hogy nem Orsi vagyok ;)
Szerintem nem kell ebből nagy ügyet csinálni, a megszokás nagy úr, nem jelenti, hogy még érez valamit a lány iránt. És bár nem hívom már az exem nevén a páromat néha még mindig majdnem az csúszik ki, pedig már két éve együtt élek a párommal :/ :D Szerencsére nálunk ebből nem volt sosem sértődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!