Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a párod azt mondaná, hogy nem vagy jó nő, csak átlagos?
Milyen kemény itt mindenki. Úgy látszik, a gyakorikérdéses nők 99%-a itt kifejezetten örülne, ha ilyet mondana nekik a párja/férje. "Legalább őszinte..." Na ezen jót röhögtem.
Ha komolyból mondta, akkor minek van veled? És itt nem az a lényeg, hogy nem vagy "jó nő" - lehet nála a jó nő valami kiforrott cicababát jelent -, hanem hogy minek mondja? Ha már nem kíván, nem szeret, amúgy se tetszettél neki, akkor el lehet menni. Ha kritizálni akar, akkor azt tegye finoman. De ez minden, csak nem finom...
Az én párom sem egy " jó pasi", extra kockás hassal, de nem vágnám a fejéhez a világért sem.
Szerintem nagyon szánalmas dolog azt elvárni a párunktól, hogy minket lásson a legjobb nőnek (pláne ha közel sem vagyunk azok). Egy kapcsolat nem a külsőségekről szól, tehát attól mert még látott már szebb nőt nálad, nem jelenti azt, hogy nem szeret. Nem tudom ezen mit kell megsértődni. Primitív a legtöbb hozzászóló is.
24/n
ttkönrúgnám, és ettől kezdve ő meg "átlag alatti" lenne.
A kijelentés bárdolatlan, fölösleges, értelmetlen. Mi az hogy "átlagos"? Olyan ember nem létezik, csak a statisztikában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!